FAQ BLOEI
_______

10 meest gestelde vragen

BLOEI FAQ's

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over de BLOEI opleiding.

 

Waarin is BLOEI opleiding anders dan anderen?

BLOEI opleiding is anders door de zeer persoonlijke benadering en aanpak. In een kleine groep leer je werken met de bewezen Vindjeklant-aanpak. Kenmerkend is dat er gecoacht wordt vanaf ‘de stoel van de klant’ van de ondernemer. Tijdens de coachopleiding ervaar je zelf ook de kracht van deze aanpak en oefen je samen met je mede-cursisten. Je ontdekt ook zelf wat het beste bij jou en je klanten past. Voordeel is dat je dit ook direct kunt gebruiken in je eigen bedrijf zodat jouw bedrijf gaat groeien terwijl je anderen laat bloeien.
Alle BLOEI ondernemerscoaches hebben de drive om andere ondernemers te helpen om hun bedrijf te laten groeien!

Hoe lang duurt de opleiding BLOEI?

Gemiddeld duurt de BLOEI opleiding acht maanden en heb je 1 lesdag per maand

Voor wie is de opleiding?

De BLOEI opleiding is voor ambitieuze (ondernemers)coaches die méér willen betekenen voor ondernemers. Coaches die op zoek zijn naar een praktische aanpak die zowel persoonlijk als commercieel is.

Hoe groot zijn de groepen van de BLOEI opleiding?

Het maximale aantal deelnemers per opleiding is zes. Behalve dat je leert hoe je ondernemers kunt coachen, maak je ook zelf een persoonlijke ontwikkeling door. Om iedere deelnemer de persoonlijke aandacht die men nodig heeft, is er slechts plaats voor 6 deelnemers.

Hoeveel studietijd kost de opleiding BLOEI?

Vanaf de 3e lesdag ga je ook met oefenklanten werken. Behalve de gesprekken die je voert maakt je hier ook verslagen van. Gemiddeld komt dit uit op 8 tot 10 uur per maand.

Wat kost de opleiding BLOEI?

De BLOEI opleiding kost € 4950,- ex btw. Dit bedrag is inclusief het examen, de opleidingsmap, de Vindjeklantspellen, vermelding op BLOEI site en alle online documenten die je tot je beschikking krijgt.

Mag ik ook in termijnen betalen?

Ja, het bedrag mag ook in termijnen worden betaald.

Wanneer is de Open Dag BLOEI?

De volgende Open Dag van BLOEI is op vrijdag 10 september van 14.00 tot 16. 00 uur. Je kunt je via de mail aanmelden.
Als je eerder antwoorden wilt op je vragen bel dan met Adinda op 085-0470037.

Wanneer start de volgende BLOEI opleiding?

De BLOEI opleiding 2021/2022 start op vrijdag 1 oktober.

Hoe ziet een opleidingdag eruit?

Een reguliere opleidingdag start om 9.30 uur met de inloop. Om 10.00 uur starten we met het theoriedeel van die dag. Rond 12.30 uur staat er een heerlijke lunch klaar en daarna gaan we praktisch aan de slag met de theorie. Rond 16.30 uur zijn we klaar.

Lees hier de nieuwste blog van BLOEI