BLOEI Opleidingen en trainingen Zwolle

Opleiding Business Coach

Je bent al jaren ondernemer en krijgt steeds vaker de vraag of je andere ondernemers wilt coachen. Je vindt het leuk om dit te  gaan doen, maar je wilt dit wel gedegen doen.  Hoe zorg je voor een logische opbouw in je coachgesprekken en welke onderwerpen moet je gaan behandelen? Als je businesscoach wilt worden, dan wil je dit op een gedegen en onderbouwde manier gaan doen. 

Bij BLOEI geloven we dat alles bij jezelf begint. De theorie kun je misschien wel ergens vinden, maar wij zorgen dat jij het op jouw manier gaat doen. Vanuit de verbinding met jezelf leer je de tools die je kunt inzetten. Wij leiden businesscoaches op die kunnen denken vanuit de klant van de ondernemer. 

In onze 9-daagse opleiding krijg je precies wat je nodig hebt. Het is een combinatie van theorie, oefenen en jouw stijl ontdekken. Je leert werken met de bewezen Vindjeklant-methode van Adinda Keizer. 

Opleiding business coach

De rode draad tijdens de opleiding Business Coach is de bewezen Vindjeklant-methode waarmee inmiddels honderden ondernemers succesvol zijn geworden. Je leert werken met de Vindjeklantspellen Merkwaarden, netwerken en acquisitie. Door inzet van de spellen heb je tools in handen die je kunt inzetten voor iedere ondernemer. Wij geven je een logische volgorde voor je coachgesprekken en door het oefenen tijdens de opleiding leer je alles direct praktisch in te zetten. 

Je hebt je eigen rugzak al gevuld met jouw opgebouwde kennis en ervaring. Tijdens de opleiding krijg je nog meer inhoud voor je rugzak. Je gaat zelf ook de kracht ervaren van de Vindjeklant-methode en je oefent veel samen met de andere deelnemers van jouw groepje. Een groot voordeel hiervan is dat je de opgedane kennis en ervaring direct kunt gebruiken voor jouw (nieuwe) coachpraktijk. Zo sla je twee vliegen in één klap: jouw bedrijf groeit en jouw klanten bloeien

Wij werken met kleine groepen en de opleiders zijn naast trainers ook ervaren businesscoaches. Alles blijft in de groep en bij oefeningen word je volledig begeleid zodat jij vanuit vertrouwen groeit. Er is elke lesdag ruimte gecreëerd om jouw verslagen en oefenklanten te bespreken en jouw eigen vragen in te brengen. Wij vinden het heel belangrijk dat je bij jezelf blijft en daarom laten we je ook niets doen wat niet bij jou past. Voor iedereen is er een manier en samen vinden we jouw unieke manier van businesscoaching. Je krijgt een complete set aan praktische tools en veel handige tips mee. 

Kies voor de BLOEI Opleiding Business Coach als je:

Hoeveel tijd kost de opleiding Business Coach?

Gemiddeld ben je 14 uur per maand kwijt aan de studie. Dat is 3 uur per week. Je kunt de opleiding Business Coach dus prima doen naast werk en gezin. Tussen de lesdagen door begeleid je tenminste twee oefenklanten. Met hen ga je oefenen wat je tot dan toe hebt geleerd in de lessen. Je doet direct ervaring op.

Resultaten van de BLOEI opleiding Business Coach

Na de BLOEI opleiding Business Coach staat jouw nieuwe coachpraktijk stevig en onderscheidend in de markt. Je hebt geleerd te werken via een stappenplan met tools echt resultaat leveren. Je werkt mensgericht en durft te vertrouwen op je eigen intuïtie en daarmee maak je het verschil voor andere ondernemers. Als gecertificeerd BLOEI-coach denk je vanuit de klant en coach je op een manier die past bij jou en je klanten. 

Tarief

Deze prijs is inclusief de subsidie van Upgrade Jezelf Regio Zwolle
2475,- btw vrijgesteld
 • Tarief zonder subsidie is € 4950,- vrijgesteld van btw.
 • Heerlijke lunch is inbegrepen
 • Gratis parkeren
 • Tijden: van 09.30 uur tot 16:30 uur
 • Aantal deelnemers max. 6 personen
 • Locatie: Dr. van Deenweg 108, Zwolle

Direct aan het werk als business coach?

Als je met succes de opleiding Business Coach hebt afgerond kun je, in overleg, aan de slag als Vindjeklant-coach. Je doet ervaring op en achter de schermen blijft Adinda jouw coachen tijdens je trajecten. Alle Vindjeklant-coaches kunnen bij haar terecht met alle vragen. Een aantal keren er jaar is er een intervisiebijeenkomst waar je dan ook aan kunt deelnemen. 
Dit aanbod is alleen van toepassing als je met succes de BLOEI opleiding Business Coach hebt afgerond. 

Programma

Lesdag 1

Kennismaken met medecursisten
Doel van jouw opleiding bepalen
Uitleg lesmateriaal en oefenklanten

Lesdag 2

Belang van communicatie 
Gesprekstechnieken
Representatiesystementest

Lesdag 3

Ontvangst Merkwaardenspel
Ontdekken van je USP’s 
Uitleg en werken Merkwaardenspel

Lesdag 4

Alles over doelgroep bepaling
Wie is jouw lievelingsklant?
Uitleg en werken met Buyer Persona 

Lesdag 5

Ondernemerspitch?
Verwerken Merkwaarden in pitch
Aanspreken van de lievelingsklant

Lesdag 6

Ontvangst Netwerkspel
Uitleg en werken met netwerkcirkel
Verslagen en oefenklanten

Lesdag 7

Mini verkooptraining
Ontvangst Acquisitiespel
Een blik op jouw eigen marketing

Lesdag 8

Financiële onderbouwing tarieven
Jouw persoonlijke groei als coach
Toekomstdoelen in beeld  brengen

Dag 9 diploma 

Certificering BLOEI Ondernemerscoach

De trainer

Adinda Keizer is oprichter én hoofdtrainer van BLOEI. Ze heeft jarenlange praktijkervaring opgedaan in sales en leidinggevende functies en de laatste 16 jaar als ondernemer. Zij is de auteur van de Vindjeklantspellen en een ervaren businesscoach en trainer. Inmiddels heeft ze honderden deelnemers succesvol getraind en gecoacht. 

Adinda in het kort

 • Enthousiast
 • Zegt waar het op staat
 • Humor
 • Veel praktijkvoorbeelden
Business coach opleiding Zwolle

Tarief

De BLOEI-opleiding Business Coach kost € 2475,- met gebruik  van de subsidie van Upgrade Jezelf Regio Zwolle. 
Je hebt van ons een offerte nodig voor de aanvraag van de subsidie en deze moet je aanvragen voorafgaand aan de start van de opleiding.
Het tarief (zonder subsidie) is € 4.950,-. Je mag in 3 termijnen betalen. 
Het bedrag is inclusief:

Data 2024/2025

 • Donderdag 18 april 2024 
 • Vrijdag 19 april 2024 
 • Vrijdag 10 mei 2024
 • Vrijdag 31 mei 2024
 • Vrijdag 21 juni 2024
 • Vrijdag 6 september 2024
 • Vrijdag 27 september 2024
 • Vrijdag 18 oktober 2024
 • Vrijdag 8 november 2024
 • Donderdag 10 oktober 2024
 • Vrijdag 11 oktober 2024
 • Vrijdag 1 november 2024
 • Vrijdag 22 november 2024
 • Vrijdag 13 december 2024
 • Vrijdag 10 januari 2025
 • Vrijdag 31 januari 2025
 • Vrijdag 28 februari 2025
 • Vrijdag 7 maart 2025

Review

“Wauw wat een supergave en praktische opleiding is de Bloei Ondernemerscoach opleiding. Na de eerste lesdag kon ik al veel direct in de praktijk toepassen. Adinda Keizer is een geweldige trainster! Met zoveel ervaring en kennis heeft ze mij direct de juiste handvaten geven om toe te passen tijdens de coachingstrajecten met mijn klanten! Een absolute aanrader!”

Renate Termaat
5/5

Veelgestelde vragen

Het maximale aantal deelnemers per opleiding is zes. Behalve dat je leert hoe je ondernemers kunt coachen, maak je ook zelf een persoonlijke ontwikkeling door. Om iedere deelnemer de persoonlijke aandacht die men nodig heeft, is er slechts plaats voor 6 deelnemers.

De BLOEI Opleiding kost € 4950,- btw vrij. Dit bedrag is inclusief het examen, de opleidingsmap, de Vindjeklantspellen, vermelding op BLOEI website en alle online documenten die je tot je beschikking krijgt. 
Kijk ook even of je voor de subsidie in aanmerking kunt komen!

De subsidie kun je aanvragen via Upgrade Jezelf Regio Zwolle. Je hebt hiervoor een offerte nodig en je moet de aanvraag doen voordat we starten. Na afloop moet je het BLOEI Certificaat kunnen laten zien. Bel ons gerust, we helpen je graag. 

Ja, het bedrag mag ook in drie termijnen worden betaald.

Een reguliere opleidingdag start om 09.30 uur met de inloop. Om 09.45 uur starten we een terugblik en daarna het theorie gedeelte van die dag. Rond 12.30 uur staat er een heerlijke lunch klaar en daarna gaan we praktisch aan de slag met de theorie. Rond 16.30 uur zijn we klaar.

© 2020-2024 BLOEI Opleidingen | Website door WebKeizerin | Alle rechten voorbehouden.

Chat openen
Waar kan ik je mee helpen?
BLOEI Opleidingen
Open de chat en stel je vraag. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord van ons terug.