BLOEI Opleidingen en trainingen Zwolle

Opleiding Business coach

Coachen op jouw manier

Business coach worden

Je bent al jaren ondernemer en krijgt steeds vaker de vraag of je andere ondernemers wilt coachen. Je wilt met sparren, je ervaringen delen en ze helpen in hun ondernemerschap. Jouw rugzak is gevuld met jouw kennis en ervaring en je bent op zoek naar tools hoe je in een logische volgorde je coachgesprekken opbouwt. 

Onze opleiding business coach geeft je precies wat je nodig hebt. Het is een combinatie van theorie, oefenen en jouw stijl van coachen ontdekken

Trainers

Adinda Keizer BLOEI Trainer
Karin van Duinen BLOEI trainer

Wat leer je?

De rode draad tijdens de opleiding Business Coach is de bewezen Vindjeklant-methode waarmee inmiddels honderden ondernemers succesvol zijn begeleid. Je leert werken met de Vindjeklantspellen Merkwaarden, Netwerken en Acquisitie. Door inzet van de spellen heb je tools in handen die je kunt inzetten voor iedere ondernemer.

Naast de theorie over coachvaardigheden, ga je oefenen met alles wat je krijgt aangereikt. Hierdoor leer je direct hoe het in de praktijk werkt. Wij leiden ondernemerscoaches op die kunnen denken vanuit de klant van de ondernemer. 

Elke lesdag is er gelegenheid om jouw ervaringen met je oefenklanten te bespreken en je eigen vragen in te brengen. Wij vinden het heel belangrijk dat je bij jezelf blijft . Samen gaan we op zoek naar jouw unieke manier van ondernemers coachen. Je krijgt een complete set aan praktische tools en veel handige tips mee. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tarief

Deze prijs is exclusief subsidie van Upgrade Jezelf Regio Zwolle
4950,- btw vrijgesteld
  • Met subsidie is de prijs € 2475,- vrijgesteld van btw.
  • Heerlijke lunch is inbegrepen
  • Gratis parkeren
  • Tijden: van 09.30 uur tot 16:30 uur
  • Aantal deelnemers max. 6 personen
  • Locatie: Dr. van Deenweg 108, Zwolle

Resultaat van opleiding Business coach

Na de BLOEI opleiding Business Coach staat jouw nieuwe coachpraktijk stevig en onderscheidend in de markt. Je hebt geleerd te werken via een stappenplan met tools echt resultaat leveren. Je werkt mensgericht en durft te vertrouwen op je eigen intuïtie en daarmee maak je het verschil voor andere ondernemers. Als gecertificeerd BLOEI-coach denk je vanuit de klant en coach je op een manier die past bij jou en je klanten. 

Bij BLOEI geloven we dat alles bij jezelf begint. De theorie kun je misschien wel ergens vinden, maar wij zorgen dat jij het op jouw manier gaat doen. Vanuit de verbinding met jezelf leer je de tools die je kunt inzetten. 

Voordelen van BLOEI

Als je een BLOEI Opleiding volgt dan weet je zeker dat je groeit in je rol als manager en als persoon. Tijdens de lesdagen is er echte aandacht voor jou en jouw praktijksituatie.

Onze opleidingen zijn kleinschalig, persoonlijk en lekker praktisch. Je kunt er direct mee aan de slag. Theorie kun je overal wel vinden, maar het leren toepassen is wat anders.  En dat is precies wat we doen in onze opleidingen.

Tijdens de lesdagen gaan we eerst aan de slag met de theorie en daarna leer je hoe je dit kunt inzetten voor jouw afdeling en team. Voordeel is dat je het de volgende dag direct kunt gebruiken. 

Waarom kiezen voor BLOEI?

BLOEI Opleidingen onderscheidt zich doordat wij bewust met kleine groepen van maximaal 8 deelnemers werken. Door de kleinschaligheid kunnen we optimaal gebruik maken van de dynamiek in een groep. Zo doe je samen opdrachten, leer je van elkaar en bouw je een gelijkgestemd netwerk op.

Wij zien jou en wat jij nodig hebt om het op je eigen manier te gaan doen. In al onze opleidingen en trainingen helpen we je om stevig te staan, zonder dat je de verbinding met jezelf verliest.

Onze trainers hebben veel praktijkervaring en dit merk je ook tijdens de lesdagen.  ‘s Morgens doen we de theorie en ‘s middags gaan we aan de slag met praktijkvoorbeelden uit de groep. Alles wat je leert kun je direct de volgende dag toepassen in je werk. Hierdoor merk je direct al resultaat.

Ervaringen

Eigenaresse Adinda is een zeer ervaren trainer/business coach die mij een solide basis als business coach heeft weten te geven.

Bovendien ben ik door haar positiviteit enorm gegroeid in zelfvertrouwen. Ze is een inspirerende persoonlijkheid. Geen les is hetzelfde of saai. De tools en kennis die zij overdraagt zijn meteen in de praktijk toe te passen. Ik zet ze nog steeds tijdens iedere sessie met mijn klanten in.

BLOEI is dus zeker één van de top opleidingen voor toekomstige business coaches of trainers.

Annemarie Langenhof

Al een tijdje was ik op zoek naar een praktische opleiding om meer tools in handen te krijgen om als businesscoach te werken.

Ik wilde graag live in een groep aan de slag met een inspirerende leraar. Dit heb ik gevonden in Adinda. Wat een inspirerend en fijn mens is zij. Ik heb zoveel geleerd tijdens de opleiding. Elke lesdag was ook een feestje om naar toe te gaan.

Ik kreeg praktische tools in handen waarmee ik aan de slag ben gegaan. Daarop kreeg ik weer feedback zodat ik me kon verbeteren en als klap op de vuurpijl werd ook nog eens glashelder waar ik voor sta in mijn eigen bedrijf.

Echt een aanrader als je praktisch aan de slag wilt als ondernemerscoach.

Renate Grijpstra

Stuur mij het complete lesprogramma

Blogs

CRKBO geregistreerd

Al onze opleidingen en trainingen zijn CRKBO geregistreerd. Dus als jouw bedrijf gevestigd in de Regio Zwolle, dan kun je 50% subsidie aanvragen voor jezelf of voor je medewerkers! BLOEI Opleidingen is erkend opleider bij het CRKBO en btw-vrijgesteld. Dus je kunt onze opleidingen voor de helft van het geld volgen. 

Veelgestelde vragen

Het maximale aantal deelnemers per opleiding is zes. Behalve dat je leert hoe je ondernemers kunt coachen, maak je ook zelf een persoonlijke ontwikkeling door. Om iedere deelnemer de persoonlijke aandacht die men nodig heeft, is er slechts plaats voor 6 deelnemers.

De BLOEI Opleiding kost € 4950,- btw vrij. Dit bedrag is inclusief het examen, de opleidingsmap, de Vindjeklantspellen, vermelding op BLOEI website en alle online documenten die je tot je beschikking krijgt. 
Kijk ook even of je voor de subsidie in aanmerking kunt komen!

De subsidie kun je aanvragen via Upgrade Jezelf Regio Zwolle. Je hebt hiervoor een offerte nodig en je moet de aanvraag doen voordat we starten. Na afloop moet je het BLOEI Certificaat kunnen laten zien. Bel ons gerust, we helpen je graag. 

Ja, het bedrag mag ook in drie termijnen worden betaald.

Een reguliere opleidingdag start om 09.30 uur met de inloop. Om 09.45 uur starten we een terugblik en daarna het theorie gedeelte van die dag. Rond 12.30 uur staat er een heerlijke lunch klaar en daarna gaan we praktisch aan de slag met de theorie. Rond 16.30 uur zijn we klaar.

© 2020-2024 BLOEI Opleidingen | Website door WebKeizerin | Alle rechten voorbehouden.