Coaching opleiding BLOEI
_______

Praktisch en mensgericht

Coaching opleiding BLOEI

De kracht van BLOEI Opleidingen is dat het uitgaat van de mens achter de ondernemer.
Wie ben je, waar word je blij van en hoe kunnen we samen zorgen dat jouw bedrijf kan groeien? Dit alles op een manier die bij jou en je klanten past.

BLOEI opleiding geeft jou als ondernemerscoach een enorm pakket aan tools en vaardigheden. Daarmee kun je ondernemers compleet helpen met de groei van hun bedrijf, commercieel en op persoonlijk vlak.
Je leert werken met Vindjeklantspel Merkwaarden om zo de basis van het ondernemerschap helder te krijgen. Neem daarbij de ideale klant, de pitch en daarna de middelen. Iedereen is anders en dus ook de aanpak. Dit alles leer je tijdens je BLOEI opleiding. Hoe zorg je dat je voor iedere ondernemer een passend traject kunt aanbieden wat bewezen werkt?

Je leert hoe je het verschil kunt maken voor andere ondernemers. De opleiding wordt gegeven in een groep van maximaal 6 deelnemers en bestaat uit 30% theorie en 70% praktijk. In acht maanden tijd groei je als coach, persoonlijk en zakelijk. Daarna hoor je tot het netwerk van BLOEI coaches.

Laat je eigen bedrijf groeien en help tegelijkertijd andere ondernemers bloeien.

Kies voor BLOEI opleiding commercieel ondernemerscoach als je:

 • Een praktische aanpak zoekt die beproeft is en werkt
 • Commerciële kennis en vaardigheden zoekt om ondernemers te coachen
 • Coach bent en verdieping wilt op commercieel en persoonlijk vlak
 • Echt geïnteresseerd bent in de mens achter het bedrijf
 • Mensgericht werkt en wilt vertrouwen op je eigen intuïtie

Opleidingsdag

09.30 uur Inloop
10.00 uur Start training
12.30 uur Lunch
13.30 uur Vervolg training
15.00 uur Pauze
15.15 uur Vervolg training
16.30 uur Einde

Ontdek de succesvolle Vindjeklant-aanpak

In 8 leerzame maanden leer je te werken volgens de Vindjeklant-aanpak, ontwikkeld door ondernemerscoach en commercieel trainer Adinda Keizer van Vindjeklant.

Tijdens de opleiding geven we de geheimen prijs van de  Vindjeklant-aanpak die Adinda Keizer ontwikkelde in de afgelopen dertien jaar en al succesvol toepaste bij honderden ondernemers. Hierin zitten onderwerpen als onderscheidend vermogen, ideale klant, pitchen, verkopen, netwerken, financiële planning en nog veel meer. Al deze kennis en vaardigheden – die in de loop der jaren zijn ontwikkeld – leer jij in 8 maanden tijd.

Kenmerkend voor de Vindjeklant-aanpak is dat het persoonlijk is en past bij de ondernemer. Tijdens de opleiding  staat ook je eigen bedrijf centraal. Je oefent met je mede-cursisten en ook jij groeit dus razendsnel en heel effectief.

Focus op de mens, denken vanuit de klant

De aanpak en tools die we je aanreiken, zijn belangrijk. Maar het mooist van ondernemerschap is natuurlijk dat je kunt werken op een manier die past bij jezelf en bij je klanten. Toch? Daarom staat niet de methodiek centraal, maar de mens.

Volg deze opleiding als je het oprecht mooi vindt om mensen verder te helpen. Je leert denken vanuit de klant en vindt zo de sleutel tot succesvolle coaching. Omdat we veel in de praktijk oefenen groeit ook je eigen bedrijf. En het  allermooiste is dat je echt het verschil maakt voor andere ondernemers.

"Verkopen is helpen kopen. Hoe beter je helpt, hoe meer je verkoopt!"

Adinda Keizer - Trainer BLOEI

Resultaten BLOEI opleidingen

 • Gecertificeerd BLOEI-coach als keurmerk van kwaliteit
 • Je werkt volgens de bewezen Vindjeklant-aanpak
 • Je coacht op een manier die bij jou en je klanten past
 • Je werkt mensgericht en vertrouwt op je eigen intuïtie
 • Krachtig nieuw netwerk van gelijkgestemden
 • Je eigen bedrijf staat stevig en onderscheidend in de markt
Ondernemerscoach opleiding Bloei