Opleiding business coach

Ondernemerscoach worden

Heb ook jij het verlangen een succesvol ondernemerscoach te worden die mensen écht verder helpt? En wil je kwaliteit leveren? Volg de BLOEI-opleiding Business Coach. Laat je coachingspraktijk groeien en help tegelijkertijd andere ondernemers. Op de manier die helemaal past bij jou en je klanten.

In een kleine groep van maximaal 6 deelnemers ga je werken met de bewezen Vindjeklant-aanpak, waarmee inmiddels honderden ondernemers succesvol zijn geworden. Je leert werken met de Vindjeklantspellen Merkwaarden, netwerken en acquisitie. Door inzet van de spellen heb je tools in handen die je kunt inzetten voor iedere ondernemer.

Kenmerkend is dat er gecoacht wordt vanaf ‘de stoel van de klant’ van de ondernemer. Tijdens de coaching opleiding ervaar je ook zelf de kracht van deze aanpak en oefen je samen met je medecursisten.

Een groot voordeel hiervan is dat je de opgedane kennis meteen kunt toepassen binnen je eigen bedrijf. Dit zorgt ervoor dat jouw bedrijf kan groeien én kun je het direct toepassen op jouw eigen klanten. Zo sla je twee vliegen in één klap: jouw bedrijf groeit en jouw klanten bloeien.

Werken met de succesvolle Vindjeklant-methode

In 8 maanden leer je werken volgens de bewezen Vindjeklant-aanpak van ondernemerscoach en commercieel trainer Adinda Keizer. Samen vinden we de manier die bij jou past: authentiek en krachtig. Naast de theorie, ga je ook veel oefenen in de praktijk. Je krijgt een complete set aan praktische tools en veel handige tips mee. 

Voor wie?

Kies voor de BLOEI opleiding Business Coach als je:

Hoeveel tijd kost de opleiding Business Coach?

Gemiddeld ben je 14 uur per maand kwijt aan de studie. Dat is 3 uur per week. Je kunt de opleiding Business Coach dus prima doen naast werk en gezin. Tussen de lesdagen door begeleid je tenminste twee oefenklanten. Met hen behandel je de geleerde stof. Elk klantgesprek duurt ongeveer 2 uur.

Resultaten van de Business Coach-opleiding BLOEI

Na de BLOEI opleiding Business Coach staat jouw nieuwe coachpraktijk stevig en onderscheidend in de markt. Je hebt geleerd te werken via een stappenplan met tools echt resultaat leveren. Je werkt mensgericht en durft te vertrouwen op je eigen intuïtie en daarmee maak je het verschil voor andere ondernemers. Als gecertificeerd BLOEI-coach denk je vanuit de klant en coach je op een manier die past bij jou en je klanten. Je kunt je aansluiten bij het platform van BLOEI-coaches en er is een jaarlijkse intervisiedag. 

ALLES OP EEN RIJTJE

4950,- btw vrij
 • Tijden: van 09.30 uur tot 16:30 uur
 • Aantal deelnemers: 6
 • Locatie: Dr. van Deenweg 108, Zwolle
BLOEI Gecertificeerd coach

Programma

Lesdag 1

Kennismaken met medecursisten
Doel van jouw opleiding bepalen
Uitleg lesmateriaal en oefenklanten

Lesdag 2

Belang van communicatie 
Gesprekstechnieken
Representatiesystementest

Lesdag 3

Ontvangst Merkwaardenspel
Ontdekken van je USP’s 
Uitleg en werken Merkwaardenspel

Lesdag 4

Alles over doelgroep bepaling
Wie is jouw lievelingsklant?
Uitleg en werken met Buyer Persona 

Lesdag 5

Ondernemerspitch?
Verwerken Merkwaarden in pitch
Aanspreken van de lievelingsklant

Lesdag 6

Ontvangst Netwerkspel
Uitleg en werken met netwerkcirkel
Verslagen en oefenklanten

Lesdag 7

Mini verkooptraining
Ontvangst Acquisitiespel
Een blik op jouw eigen marketing

Lesdag 8

Financiële onderbouwing tarieven
Jouw persoonlijke groei als coach
Toekomstdoelen in beeld  brengen

Examen

Examenopdracht met oefenklant

Diploma

Diploma en certificering BLOEI

Data

Aanmelden voor de BLOEI Opleiding Ondernemerscoach? Bekijk hier de data.

Jouw trainer

Adinda Keizer is oprichter én hoofdtrainer van BLOEI. Ze heeft jarenlange praktijkervaring opgedaan in sales en leidinggevende functies en de laatste 14 jaar als ondernemer. Adinda hielp al honderden ondernemers om succesvol te worden. Ze is aangesloten als business coach bij de Startversneller voor de provincies Gelderland en Overijssel. Via de Startversneller kun je in aanmerking komen voor een voucher van €1000,- om te besteden aan business coaching.

Jouw investering

De BLOEI-opleiding Business Coach kost € 4.950,- btw vrij. Je kan in 3 termijnen betalen. Eerste termijn bij aanvang, tweede termijn drie maanden na aanvang. Laatste termijn twee weken voor examen. De kosten zijn inclusief:

data

 • Donderdag 5 oktober 2023
 • Vrijdag 6 oktober 2023
 • Vrijdag 3 november 2023
 • Vrijdag 1 december 2023
 • Vrijdag 12 januari 2024
 • Vrijdag 2 februari 2024
 • Vrijdag 1 maart 2024
 • Vrijdag 29 maart 2024
 • Vrijdag 12 april 2024 (examen)
 • Vrijdag 19 april 2024 (diploma uitreiking)
 • Donderdag 10 oktober 2024
 • Vrijdag 11 oktober 2024
 • Vrijdag 8 november 2024
 • Vrijdag 13 december 2024
 • Vrijdag 24 januari 2025
 • Vrijdag 14 februari 2025
 • Vrijdag 21 maart 2025
 • Vrijdag 11 april 2025
 • Vrijdag 16 mei 2025 (examen)
 • Vrijdag 23 mei 2025 (diploma uitreiking)

50% subsidie

BLOEI Opleidingen en trainingen is erkend opleider bij het CRKBO. Is je bedrijf gevestigd in de Regio Zwolle dan kun je via het Ontwikkelfonds Regio Zwolle tot 50% subsidie ontvangen. Dit geldt voor werkgevers (en hun werknemers) en voor ZZP’ers.

CRKBO Instelling BLOEI Opleidingen Subsidie

Veelgestelde vragen over deze opleiding

Het maximale aantal deelnemers per opleiding is zes. Behalve dat je leert hoe je ondernemers kunt coachen, maak je ook zelf een persoonlijke ontwikkeling door. Om iedere deelnemer de persoonlijke aandacht die men nodig heeft, is er slechts plaats voor 6 deelnemers.

De BLOEI Opleiding kost € 4950,- btw vrij. Dit bedrag is inclusief het examen, de opleidingsmap, de Vindjeklantspellen, vermelding op BLOEI website en alle online documenten die je tot je beschikking krijgt.

Ja, het bedrag mag ook in drie termijnen worden betaald.

De volgende BLOEI Opleiding Ondernemerscoach start in oktober 2023. 

Een reguliere opleidingdag start om 09.30 uur met de inloop. Om 09.45 uur starten we een terugblik en daarna het theorie gedeelte van die dag. Rond 12.30 uur staat er een heerlijke lunch klaar en daarna gaan we praktisch aan de slag met de theorie. Rond 16.30 uur zijn we klaar.

Renate Termaat - BLOEI Opleidingen

“Wauw wat een supergave en praktische opleiding is de Bloei Ondernemerscoach opleiding. Na de eerste lesdag kon ik al veel direct in de praktijk toepassen. Adinda Keizer is een geweldige trainster! Met zoveel ervaring en kennis heeft ze mij direct de juiste handvaten geven om toe te passen tijdens de coachingstrajecten met mijn klanten! Een absolute aanrader!”

Renate Termaat
Online marketing businesscoach
5/5

NEEM EEN OPTIE OP JOUW PLEK

Wil jij (startende) ondernemers op weg helpen naar succes? En doe je dat graag volgens een bewezen methodiek en met hart voor mensen? Neem een optie op jouw plek voor de Business Coach-opleiding van BLOEI. Persoonlijk, prikkelend en lekker praktisch. Slechts 6 plekken per opleiding. 

Je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.