Word een hoogwaardige coach

Opleiding Business Coach

Ondernemerscoach worden

Heb ook jij het verlangen een succesvol ondernemerscoach te worden die mensen écht verder helpt? En wil je kwaliteit leveren? Volg de BLOEI-opleiding Business Coach. Laat je coachingspraktijk groeien en help tegelijkertijd andere ondernemers. Op de manier die past helemaal past bij jou en je klanten.

In een kleine groep van maximaal 4 deelnemers leer je werken met de bewezen Vindjeklant-aanpak waarmee inmiddels honderden ondernemers succesvol zijn geworden. Je leert werken met de Vindjeklantspellen Merkwaarden, netwerken en acquisitie. Door inzet van de spellen heb je tools in handen die je kunt inzetten voor iedere ondernemer.

Kenmerkend is dat er gecoacht wordt vanaf ‘de stoel van de klant’ van de ondernemer. Tijdens de coaching opleiding ervaar je ook zelf de kracht van deze aanpak en oefen je samen met je medecursisten. Je ontdekt hierdoor zelf wat het beste bij jou en bij je klanten past.

Voordeel is dat je dit ook direct kunt gebruiken in je eigen bedrijf zodat jouw bedrijf kan groeien en tegelijkertijd kun je het direct toepassen op jouw klanten. Pats! Twee vliegen in één ferme klap! Groei van je eigen bedrijf en bloei van je klanten!

Werken met de succesvolle Vindjeklant-methode

In 8 maanden leer je te werken volgens de bewezen vindjeklantaanpak van ondernemerscoach en commercieel trainer Adinda Keizer. Samen vinden we de manier die bij jou past: authentiek en krachtig. De opleiding kent een persoonlijke aanpak. We leren in kleine groepen en met veel aandacht voor jouw behoefte. Je krijgt een complete set aan praktische tools mee. Goud!

Voor wie?

Kies voor de BLOEI opleiding Business Coach als je:

Hoeveel tijd kost de opleiding Business Coach?

Gemiddeld ben je 14 uur per maand kwijt aan de studie. Dat is 3 uur per week. Je kunt de opleiding Business Coach dus prima doen naast werk en gezin. Tussen de lesdagen door begeleid je ten minste twee oefenklanten. Met hen behandel je de geleerde stof. Elk klantgesprek duurt ongeveer 2 uur.

Resultaten van de Business Coach-opleiding BLOEI

Na de BLOEI opleiding Business Coach staat jouw nieuwe coachpraktijk stevig en onderscheidend in de markt. Je hebt geleerd te werken via een stappenplan met tools echt resultaat leveren. Je werkt mensgericht en durft te vertrouwen op je eigen intuïtie en daarmee maak je het verschil voor andere ondernemers. Als gecertificeerd BLOEI-coach denk je vanuit de klant en coach je op een manier die past bij jou en je klanten. Je kunt je aansluiten bij het platform van BLOEI-coaches en er is een jaarlijkse intervisiedag. 

ALLES OP EEN RIJTJE

4950,- ex btw
  • Start: 3 november 2022
  • Tijden: van 09.30 uur tot 16:30 uur
  • Aantal deelnemers: 4
  • Locatie: Dr. van Deenweg 108, Zwolle
BLOEI Gecertificeerd coach

Programma

Donderdag 
03-11-2022

Kennismaken met medecursisten
Doel van jouw opleiding bepalen
Uitleg lesmateriaal en oefenklanten

Vrijdag 
04-11-2022

Belang van communicatie 
Gesprekstechnieken
Representatiesystementest

Vrijdag
25-11-2022

Ontvangst Merkwaardenspel
Ontdekken van je USP’s 
Uitleg en werken Merkwaardenspel

Vrijdag
16-12-2022

Alles over doelgroep bepaling
Wie is jouw ideale klant?
Uitleg en werken met Buyer Persona 

Donderdag 
12-01-2023

Ondernemerspitch?
Verwerken Merkwaarden in pitch
Aanspreken van de ideale klant

Vrijdag
13-01-2023

Ontvangst Netwerkspel
Uitleg en werken met netwerkcirkel
Verslagen en oefenklanten

Vrijdag
27-01-2023

Mini verkooptraining
Ontvangst Acquisitiespel
Een blik op jouw eigen marketing

Vrijdag
10-02-2023

Financiële onderbouwing tarieven
Jouw persoonlijke groei als coach
Toekomstdoelen in beeld  brengen

Vrijdag
03-03-2023

Examenopdracht met oefenklant

Vrijdag
10-03-2023

Diploma en certificering BLOEI

Start opleiding ondernemerscoach 2023

De volgende BLOEI opleiding Ondernemerscoach start in april 2023.

Jouw trainer

Adinda Keizer is oprichter én hoofdtrainer van BLOEI. Ze heeft jarenlange praktijkervaring opgedaan in sales en leidinggevende functies en de laatste 14 jaar als ondernemer. Adinda hielp al honderden ondernemers om succesvol te worden. Ze is aangesloten als business coach bij de Startversneller voor de provincies Gelderland en Overijssel. Via de Startversneller kun je in aanmerking komen voor een voucher van €1000,- om te besteden aan business coaching.

Jouw investering

De BLOEI-opleiding Business Coach kost € 4.950,- ex. btw* (je kan in 3 termijnen betalen).
Dat is inclusief:

Veelgestelde vragen over deze opleiding

Het maximale aantal deelnemers per opleiding is vier. Behalve dat je leert hoe je ondernemers kunt coachen, maak je ook zelf een persoonlijke ontwikkeling door. Om iedere deelnemer de persoonlijke aandacht die men nodig heeft, is er slechts plaats voor 4 deelnemers.

De BLOEI Opleiding kost € 4950,- ex btw. Dit bedrag is inclusief het examen, de opleidingsmap, de Vindjeklantspellen, vermelding op BLOEI website en alle online documenten die je tot je beschikking krijgt.

Ja, het bedrag mag ook in maandelijkse termijnen worden betaald.

De volgende BLOEI Opleiding Ondernemerscoach start in april 2023. De data worden zo spoedig mogelijk bekend gemakt.

Een reguliere opleidingdag start om 09.30 uur met de inloop. Om 09.45 uur starten we een terugblik en daarna het theorie gedeelte van die dag. Rond 12.30 uur staat er een heerlijke lunch klaar en daarna gaan we praktisch aan de slag met de theorie. Rond 16.30 uur zijn we klaar.

Renate Termaat - BLOEI Opleidingen

“Wauw wat een supergave en praktische opleiding is de Bloei Ondernemerscoach opleiding. Na de eerste lesdag kon ik al veel direct in de praktijk toepassen. Adinda Keizer is een geweldige trainster! Met zoveel ervaring en kennis heeft ze mij direct de juiste handvaten geven om toe te passen tijdens de coachingstrajecten met mijn klanten! Een absolute aanrader!”

Renate Termaat
Online marketing businesscoach
5/5

Reserveer jouw plek (slechts 4 plekken!)

Wil jij (startende) ondernemers op weg helpen naar succes? En doe je dat graag volgens een bewezen methodiek en met hart voor mensen? Schrijf je vandaag nog in voor de Business Coach-opleiding van BLOEI. Persoonlijk, prikkelend en lekker praktisch. Schrijf je in en reserveer jouw plek (slechts 4 plekken)!

Je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.