BLOEI Opleidingen en trainingen Zwolle

CRKBO Geregistreerde opleidingen

CRKBO geregistreerd BLOEI Opleidingen

Erkend opleider

BLOEI Opleidingen is erkend opleider bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). Wij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten. Dit betekent dat BLOEI Opleiding vrijgesteld is van btw.

Omdat BLOEI gecertificeerd kunnen bedrijven en ondernemers uit de Regio Zwolle 50% co-financiering aanvragen via het Ontwikkelfonds van Upgrade Jezelf Regio Zwolle.

Het BLOEI team

Adinda Keizer - BLOEI Opleidingen

Adinda Keizer

Renate Termaat - online marketing opleiding BLOEI Opleidingen en trainingen

Renate Termaat

Karin van Duinen - BLOEI Opleidingen

Karin van Duinen

Julia Keizer WebKeizerin websitebouwer

Julia Keizer

Nog meer over BLOEI

Persoonlijk en praktisch

BLOEI Opleidingen onderscheidt zich doordat wij bewust met kleine groepen van maximaal 8 deelnemers werken. Door de kleinschaligheid kunnen we optimaal gebruik maken van de dynamiek in een groep. Zo doe je samen opdrachten, leer je van elkaar en bouw je een gelijkgestemd netwerk op.

Bij BLOEI zijn we heel praktisch: alles wat je leert moet je direct kunnen toepassen in je werk. Hierdoor zul je al snel resultaat merken en groei je door in je werk.

Locatie

De meeste opleidingen en trainingen worden gegeven in Zwolle. BLOEI heeft een gezellige trainingsruimte op de Dokter van Deenweg 108 in Zwolle. We zitten op de 2e verdieping in ruimte 253.

Je kunt je auto gratis parkeren, rechts naast het gebouw Z-Office. Ook met openbaar vervoer is de locatie makkelijk te bereiken omdat we achter de Isala Klinieken zijn gevestigd. 

Z-Office Zwolle locatie BLOEI Opleidingen en trainingen

Werken bij BLOEI Opleidingen

De mens staat bij BLOEI voorop. Het draait om de deelnemers aan een opleiding of training. Dat is de reden dat we met kleine groepen werken, dus veel aandacht voor iedereen. En praktisch: wij willen dat de deelnemers na een dag training naar huis gaan en eigenlijk direct willen starten met wat ze hebben geleerd.

Ben jij trainer en denk je dat je past bij BLOEI Opleidingen? Of ben je een kei op je vakgebied en wil je graag BLOEI-trainer worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

© 2020-2024 BLOEI Opleidingen | Website door WebKeizerin | Alle rechten voorbehouden.