Wat zeggen anderen?

Wij vinden het belangrijk dat je ook van anderen hoort wat zij van de BLOEI Opleidingen en trainingen vinden. Daarom zijn er ook altijd oud-cursisten aanwezig bij de Open Dag. Dan kun je aan hen zelf vragen hoe ze het hebben ervaren. Lees hieronder alvast wat zij hebben gezegd.

UITSTEKEND
13 recensies op
Julia Keizer
Julia Keizer
11/04/2023
Afgelopen maart heb ik de BLOEI Opleiding Ondernemerscoach afgerond. Een praktische opleiding waarbij je alle tools en handvatten leert om zelf een goede (ondernemers)coach te worden. Wat ik het allerfijnste vond, is dat je eerst zelf alles ervaart, waardoor je weet hoe je dit het beste bij je klanten kunt inzetten. Al gelijk na de eerste lesdag kon ik al van alles inzetten in de praktijk en in mijn werk. Adinda is een enthousiaste en ervaren trainer met een heleboel humor waardoor de lesdagen altijd gezellig zijn, met waardevolle kennis uit eigen ervaring. Een echte aanrader dus! đŸ™‚
Renata Grijpstra
Renata Grijpstra
24/01/2023
Al een tijdje was ik op zoek naar een praktische opleiding om meer tools in handen te krijgen om als businesscoach te werken. Ik wilde graag live in een groep aan de slag met een inspirerende leraar. Dit heb ik gevonden in Adinda. Wat een inspirerend en fijn mens is zij. Ik heb zoveel geleerd tijdens de opleiding. Elke lesdag was ook een feestje om naar toe te gaan. Ik kreeg praktische tools in handen waarmee ik aan de slag ben gegaan. Daarop kreeg ik weer feedback zodat ik me kon verbeteren en als klap op de vuurpijl werd ook nog eens glashelder waar ik voor sta in mijn eigen bedrijf. Echt een aanrader als je praktisch aan de slag wilt als ondernemerscoach.
Henny Doppenberg
Henny Doppenberg
12/10/2022
Na het volgen van een coachingstraject om te kijken welke richting ik op wilde met mijn verdere professionele leven, bleek coach perfect bij mijn competenties en interesses te passen. Ik heb vervolgens gekozen om de praktische opleiding tot ondernemerscoach bij Adinda Keizer te volgen. Je volgt de opleiding in een kleine Ă©n veilige groep, heel persoonlijk. Dat is een belangrijk element, want je gaat ook met persoonlijke eigenschappen aan de slag waar je toch feedback op krijgt. Dat kan soms confronterend zijn. Wil je alles uit de opleiding halen, moet die veilige omgeving wel geboden worden. En dat gebeurt. Er is veel geoefend met elkaar en met (pilot-)klanten, waardoor je merkt dat het coachen je steeds makkelijker af gaat. Ik heb echt veel geleerd, en heb ervaren dat ik een superleuke richting gekozen heb. Na de coach-opleiding heb ik ook de Train de Trainer cursus gevolgd, weer in klein groepsverband. Na deze cursus ga je naar huis met een kant-en-klare training, in mijn situatie op het gebied van gastvrijheid en klantgerichtheid, die je onder begeleiding van Adinda zelf in elkaar hebt gezet, maar ook live voor publiek hebt getest! Mis ik nog iets? Misschien, misschien ook niet. Ik heb het nog niet gemerkt. Misschien dat ik mezelf nog iets meer theoretische kennis eigen ga maken. Gewoon, omdat ik het leuk vind! Adinda zelf? Een ontzettend energieke, enthousiaste vrouw die waardevolle kennis en ervaringen vanuit de praktijk met je deelt. De lesdagen zijn een waar feestje!
Arné Imming
Arné Imming
06/10/2022
Echt een aanrader! Doordat mijn rol veranderde van collega naar leidinggevende, binnen hetzelfde bedrijf, was het in het begin lastig om mijn nieuwe positie te claimen. Tijdens de trainingen heb ik veel praktische tips gekregen die ik direct in de praktijk kon toepassen. Adinda houd je scherp en stuurt je in de goede richting.
Margriet Twisterling
Margriet Twisterling
12/07/2022
Aan enthousiasme, kennis en inspiratie geen gebrek bij Adinda! Ik deed mee aan de Summerschool Train de Trainer, een pressurecooker training, waarin je grote stappen maakt van idee tot resultaat. En ook nog een live training geeft, om je trainerskills te oefenen. Mijn wens om een online training te ontwikkelen sloot iets minder goed aan, vandaar 4 sterren. Maar wil je een live training ontwikkelen dan ben je bij Bloei op het juiste adres!
Edith Stegeman
Edith Stegeman
07/07/2022
Door de ondernemerscoach opleiding van Adinda Keizer te volgen, heb ik de theorie en skills van het coachen geleerd door dit veelvuldig met proef-coachees te oefenen, waarop Adinda feedback gaf. Zodat je steeds een stukje beter werd in het coachen. Coachen is vooral achterover leunen... De handvatten en stappen die bij het coachen van ondernemers komt kijken gingen leven door de enthousiaste, aanstekelijke manier waarop Adinda dit uitlegde en compleet maakte met herkenbare voorbeelden. In combinatie met mijn al aanwezige marketingkennis is het een mooie basisopleiding geweest voor mijn vervolgstappen als marketingstrateeg en ondernemerscoach en het ontwikkelen van mijn eigen aanbod.
Linda Wichink Kruit
Linda Wichink Kruit
28/06/2022
Al lang had ik het idee om mijn aanbod in een workshop vorm te gaan geven, maar hoe! Ik bleef cirkeltjes draaien. Toen ik de opleiding 'Train de Trainer' van Adinda via LinkedIn voorbij zag komen, was de keuze snel gemaakt. En wat ben ik blij dat ik deze stap gezet heb. De inhoud, de praktische tips en de heldere feedback hebben mij geholpen om tot de kern te komen. Met mijn workshop 'Grip op werk en energie' kan ik nu ook in groepsverband ondernemers en werknemers helpen om patronen te doorbreken in hun werk en/of dagelijkse leven. Bewustwording van de keuzes die je zelf maakt en de juiste tips en tools aangereikt krijgen, op maat en duurzaam. Voor meer balans. Ook heeft de input van de andere deelnemers mij veel inzichten opgeleverd. Conclusie: een waardevol, inspirerend en leerzaam traject!
Wendy de Haan
Wendy de Haan
22/06/2022
Nadat ik al een eerdere coachingsopleiding had gevolgd heb ik mij aangemeld voor de opleiding tot Ondernemerscoach bij BLOEI opleidingen. Deze opleiding is gericht op een zeer praktische manier van coachen en daardoor heel toegankelijk voor ondernemers. Adinda is een heerlijk enthousiaste leermeester met humor, diepgang en gevoel. Zij heeft het beste met haar studenten voor en maakt dat we een heel fijne band met de hele groep opbouwden en nog steeds hebben. Tijdens mijn opleiding tot Ondernemerscoach was ik zo enthousiast dat ik ook het programma van Train de Trainer daarnaast heb gevolgd. Met als resultaat dat ik nu mijn eigen praktijk aan het vorm geven ben waarbij ik straks ondernemers kan trainen en kan coachen!
annemarie langenhof
annemarie langenhof
21/06/2022
Eigenaresse Adinda is een zeer ervaren trainer/business coach die mij een solide basis als business coach heeft weten te geven. Bovendien ben ik door haar positiviteit enorm gegroeid in zelfvertrouwen. Ze is een inspirerende persoonlijkheid. Geen les is hetzelfde of saai. De tools en kennis die zij overdraagt zijn meteen in de praktijk toe te passen. Ik zet ze nog steeds tijdens iedere sessie met mijn klanten in. Bloei is dus zeker een van de top opleidingen voor toekomstige business coaches of trainers.
Claudia Verbree
Claudia Verbree
02/06/2022
Ik liep al een tijdje met een idee voor een workshop Storytelling voor ondernemers. Na het volgen van de BLOEI opleiding 'Train de Trainer' staat mijn workshop als een huis. Dat allemaal dankzij Adinda. De energie spat ervan af tijdens de praktijkgerichte opleiding. Je gaat meteen aan de slag en leert al doende wat werkt voor jou als trainer. Verschillende werkvormen komen aan bod en de feedback van Adinda en de groep zijn enorm waardevol. Absoluut een aanrader!