BLOEI Opleidingen en trainingen Zwolle

Het Vindjeklantspel Merkwaarden

Als businesscoach wil je je klanten helpen om zich te onderscheiden in een overvolle markt. Klanten kunnen kiezen met wie ze zaken doen, en er zijn veel ondernemers die vergelijkbare producten of diensten aanbieden. De cruciale vraag die jij je klanten kunt stellen, is niet alleen ‘Wat doe je?’ maar vooral ‘Waarom moet de klant voor jouw bedrijf kiezen?’

Voor veel ondernemers is dit een lastige vraag. Het antwoord is meer dan een opsomming van de producten of diensten die ze leveren. Het gaat om het onderscheidend vermogen: de Merkwaarden. Dit is het fundament van ieder bedrijf. Dit is je uitgangspunt als businesscoach voor het verdere traject.

Door het spelen van het Vindjeklantspel Merkwaarden leer je in korte tijd je klant enorm goed kennen en weet je hoe je iemand verder kunt begeleiden naar de groei van het bedrijf.

Van de 90 speelkaarten blijven er uiteindelijk 5 stuks over en in die vijf woorden die over blijven zitten de volgende waarden:

Door je manier van het uitvragen van de kaarten geef je je klant de woorden om zich echt te onderscheiden in de markt. Het Vindjeklantspel Merkwaarden is jouw unieke gereedschap om je coachtraject te structureren. Jij geeft je klant zo een fantastisch mogelijkheid om te groeien op de manier die bij hem of haar past.

En hoe vaker je dit spel speelt, hoe meer je eruit haalt. Het is in te zetten voor meerdere doeleinden. Zo leuk om te doen en het verrijkt jouw ervaring en je doet enorm veel mensenkennis op.

© 2020-2024 BLOEI Opleidingen | Website door WebKeizerin | Alle rechten voorbehouden.