BLOEI Opleidingen en trainingen Zwolle

Opleidingen en trainingen Zwolle

Alles begint bij jezelf!

CRKBO geregistreerd BLOEI Opleidingen
CRKBO geregistreerd BLOEI Opleidingen

BLOEI laat je groeien!

Ontdek onze originele aanpak en GROEI!

Groeien. Dát wil je. Als ondernemer. Als leidinggevende. Als ondernemende professional. En jij wilt ook anderen laten groeien. Maar dat gaat niet altijd vanzelf. Omdat je bagage mist. Omdat je tegen eigen drempels aanloopt. Of om nog een andere reden. Wat nu? Wij zien jou en wat jij nodig hebt om het op jouw eigen manier te gaan doen. In al onze opleidingen en trainingen helpen we je om stevig te staan, zonder dat je de verbinding met jezelf verliest. Geen trucjes, maar directe toepasbaarheid in jouw praktijksituatie. 

Welkom bij BLOEI opleidingen & trainingen in Zwolle. Wij zijn erkend opleider en CRKBO geregistreerd. We begeleiden ambitieuze ondernemers en professionals naar duurzame groei. Doordat wij jou echt zien, technieken aanleveren die bij jou passen en het jouw eigen laten maken. Onze opleidingen werken daarom met kleine groepen waar veiligheid altijd gewaarborgd wordt. 

Wij geloven dat opleiden geen zenden is, maar dat het gaat om het daadwerkelijk toepassen en eigen maken. Geen trucjes, maar echt persoonlijk groeien. 

Kleinschalig, persoonlijk en praktijkgericht

Sta je ook graag steviger in je schoenen? En wil je met zelfvertrouwen groeien in je vak en als mens? Wij geloven dat alles bij jezelf begint. De theorie kun je overal wel vinden, maar wij maken het je eigen. 

Dat doen we door met kleine groepen met gelijkgestemden te werken, de theorie in verschillende methodes te gieten en wij per deelnemer kijken wat bij hem of haar past en wat er voor nodig is om de theorie in de praktijk te beheersen.  Jij staat altijd centraal.

Als erkend opleider bieden wij opleidingen en trainingen aan om te groeien in communicatieve skills, sales en marketing, coaching en leidinggeven. 

Trainingen en opleidingen - 70% praktijk

BLOEI Opleidingen

Overzicht
trainingen

Opleiding
businesscoach

BLOEI Opleidingen

Opleiding
leidinggeven

Adinda Keizer

Adinda Keizer is oprichter én hoofdtrainer van BLOEI. Ze heeft jarenlange praktijkervaring opgedaan in sales en leidinggevende functies en de laatste 16 jaar als ondernemer. Zij is de auteur van de Vindjeklantspellen en een ervaren ondernemerscoach en trainer. Adinda heeft in de afgelopen jaren honderden deelnemers succesvol getraind en gecoacht.

In 2020 is zij BLOEI Opleidingen gestart. De reden is dat ze het zonde vindt om al haar kennis en ervaring voor zichzelf te houden. Hoe leuk is het om anderen op een persoonlijke en praktische manier verder te helpen? Dit is dan ook het BLOEI-DNA: kleine groepen, veel persoonlijke aandacht en direct verder kunnen met wat je hebt geleerd. En dat doe je op jouw manier!

“Ik zet mensen in hun kracht door ze écht te zien”

Business coach opleiding Zwolle

50% co-financiering regio Zwolle

Is jouw bedrijf gevestigd in de Regio Zwolle? Dan kun je 50% co-financiering aanvragen voor jezelf of voor je medewerkers! BLOEI Opleidingen is erkend opleider bij het CRKBO en btw-vrijgesteld.

Via Upgrade Jezelf Regio Zwolle ontvang je tot € 2500,- co-financiering voor een opleiding. Deze subsidie geldt ook voor werkgevers tot een maximum van € 20.000,- per jaar.

Als je meer hierover wilt weten of je hebt hulp nodig bij het aanvragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

De kracht van Bloei

BLOEI Opleidingen en trainingen
Michiel van der Linden - BLOEI Coach

“Een praktijkgerichte opleiding tot ondernemerscoach. Veel oefenen met elkaar tijdens de opleidingsdagen en daarna met (pilot)klanten zelf aan de slag. Dit allemaal met energieke begeleiding en ondersteuning van Adinda. Voor mij de handvaten om naast het fysiek coachen van ondernemers ook het coachende element toe te voegen aan mijn business.”

Michiel van der Linden
Ondernemerscoach
5/5
25 +
jaar ervaring
100 +
trainingen gegeven
400 +
mensen getraind

BLOEI Post

BLOEI in Zwolle is dé opleider voor ambitieuze ondernemers en andere professionals die willen groeien. Je zoekt graag de verdieping en gaat voor resultaat. Dat doe je niet alleen voor jezelf, je laat ook anderen graag groeien. BLOEI inspireert je met kennis en ervaring uit de praktijk. Jouw situatie en behoefte staan centraal. Je groeit in je vak én als mens.

BLOEI prikkelt en daagt uit. Wil je weten hoe? Schrijf je dan in voor BLOEI Post. 

© 2020-2024 BLOEI Opleidingen | Website door WebKeizerin | Alle rechten voorbehouden.

Chat openen
Waar kan ik je mee helpen?
BLOEI Opleidingen
Open de chat en stel je vraag. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord van ons terug.