BLOEI Opleidingen en trainingen Zwolle

hoe is het nu met gerda?

Ik voel me een beetje te kakken gezet…Mijn naam is Gerda en ik ben de beschermengel van Adinda. Zij noemt mij ‘dat stemmetje’ van het reptielenbrein, maar ik ben veel meer dan dat! Ik zorg dat het goed gaat met Adinda! Dat ze geen gekke dingen doet, die buiten haar comfortzone liggen.

Adinda heeft altijd nieuwe ideeën en die moeten dan ook direct onderzocht worden. Daar word je toch helemaal gek van? Dus dan roep ik haar tot de orde en vraag of ze dit echt allemaal wel moet doen. Ik wil gewoon dat het goed met Adinda gaat. Niks meer en niks minder. En dan als dank, schildert ze mij af als een heel vervelend stemmetje. Ook niet aardig! En daar komt bij… ik heb wel heel vaak gelijk!

Een voorbeeld: Dan moet ze ineens meedoen met ‘Dry Januari’. Wie bedenkt nu weer zo iets belachelijks? Want als je zo hard werkt als Adinda, dan kun je best wel een wijntje nemen om even lekker te ontspannen. Nou, de eerste week mocht ik helemaal niks zeggen. Week 2 brak aan en toen zei ik tegen haar: met een wijntje ontspan je veel meer dan met een glas water. Maar nee… ze was eigenwijs en dronk alleen water of thee.
In de 3e week kon ik gelukkig weer met haar in gesprek. Ze twijfelde soms en dan weer helemaal niet. Maar we waren over de helft en ik vond het eigenlijk wel knap van haar. Dus dat heb ik ook gezegd.
De 4e week van januari was heel erg druk en hectisch. Zelfs in het weekend was er van alles te doen. Dus toen zaterdags eind van de middag de boodschappen waren gehaald, kon ze de verleiding niet weerstaan. Ze nam een glas rode wijn. Nou… dat is pas zwak! Nog drie dagen volhouden en dan had ze het gehaald. En dat doet ze dan weer niet! Maar goed… ik mocht niks zeggen, want dan ben ik weer vervelend.

Gelukkig ben ik niet de enige….Door de plaatsing van mijn bestaan op LinkedIn, voel ik me niet meer zo alleen. De post werd meer dan 18.500 x bekeken! Ik maakte kennis met Agnes, met Karin, Harry, Van Munster en Gerdinne en anderen. Ook zij doen zo hun best en worden vaak ondergewaardeerd.

Lieve mensen, luister eens wat vaker naar je interne stemmetje! Wij hebben echt het beste met je voor. Als jij moeite hebt met de interne strijd, boek dan eens een sessie Persoonlijk Leiderschap in bij Adinda. Ik weet zeker (!) dat zij jou verder kan helpen.

Innerlijke stemmetje Gerda

© 2020-2024 BLOEI Opleidingen | Website door WebKeizerin | Alle rechten voorbehouden.

Chat openen
Waar kan ik je mee helpen?
BLOEI Opleidingen
Open de chat en stel je vraag. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord van ons terug.