BLOEI Opleidingen en trainingen

Opleiding leidinggeven

Opleiding Leidinggeven ‘Van collega naar manager’

Opeens ben je geen naaste collega meer, maar manager. Best wennen. Want hoe ga je leidinggeven? Welke stijl past bij jou? En wat doe je in lastige situaties? Volg de BLOEI-opleiding Leidinggeven ‘Van collega naar manager’. In 5 dagen leer je hoe je het best kan leidinggeven. Op jouw manier.

BLOEI is speciaal ontwikkeld voor ambitieuze mensen die graag willen dat iedereen in het team zichzelf kan en mag zijn. Voor nieuwe leidinggevenden die nog op zoek zijn naar hun eigen stijl. Mensen die graag praktijkgericht willen leren en in vijf maanden samen met de andere cursisten een manier van leidinggeven ontdekken die bij ze past.

In de lessen leer je de stijlen van leidinggeven, je ontdekt hoe je zelf in elkaar steekt en hoe je dit kunt inzetten voor jouw team. We werken in een klein groepje waarbij de praktijksituaties besproken worden zodat je ook van elkaar kunt leren.

Unieke combinatie van theorie en praktijk

In deze opleiding leer je hoe jij het best leidinggeeft aan jouw collega’s. De opleiding is een unieke combinatie van theorie, training en coaching én praktijkvoorbeelden van anderen. Samen vinden we de aanpak die voor jou het best werkt. Je krijgt persoonlijkheidstestjes, leert gesprekstechnieken en ontdekt hoe mensen in elkaar zitten. De opleiding is kleinschalig, persoonlijk en gericht op jouw praktijk.

Voor wie?

Kies voor de BLOEI opleiding Leidinggevende als je:

Hoeveel tijd kost de opleiding Leidinggeven?

De BLOEI Opleiding Leidinggeven ‘Van collega naar manager’ duurt 5 maanden en is verdeeld over 5 lesdagen. We gebruiken je praktijksituaties tijdens de lessen. Je bent geen extra tijd kwijt tussen de lessen door. 

Resultaten van de BLOEI-opleiding Leidinggeven

Na de BLOEI opleiding Leidinggeven heb je ontdekt welke stijl van leidinggeven bij jou past. Door de vele tips uit de praktijk weet je wat je kunt doen in welke situatie en kun je met zelfvertrouwen je team aansturen. Als keurmerk van kwaliteit ben je gecertificeerd BLOEI manager.

ALLES OP EEN RIJTJE

1997,- btw vrij
 • Tijden: van 09.30 uur tot 16:30 uur
 • Aantal deelnemers: 6
 • Locatie: Dr. van Deenweg 108, Zwolle
 • Incompany: op aanvraag
Gecertificeerd BLOEI Manager (transparant)

Programma

Lesdag 1

Kennismaken met mede-cursisten
Inzicht in soorten communicatie
Representatiesystementest

Lesdag 2

Stijlen in leidinggeven
Merkwaardenspel spelen
Jouw stijl ontdekken

Lesdag 3

Inzicht in leerstijlen
Bespreken van praktijkvoorbeeld
Omgaan met weerstanden

Lesdag 4

Vragen stellen en aannames
Eindopdracht met oefenkandidaat
Omgaan met vertrouwenskwesties

LESDAG 5

Terugblik eindopdracht 
Evaluatie 
Ontvangst van certificaat BLOEI

Data

Aanmelden voor de BLOEI Opleiding Leidinggevende? Bekijk hier de data.

Jouw trainer

Adinda Keizer is oprichter én hoofdtrainer van BLOEI. Ze heeft jarenlange praktijkervaring opgedaan in sales en leidinggevende functies en de laatste 14 jaar als ondernemer. Adinda hielp al honderden ondernemers om succesvol te worden. Ze is aangesloten als business coach bij de Startversneller voor de provincies Gelderland en Overijssel. Via de Startversneller kun je in aanmerking komen voor een voucher van €1000,- om te besteden aan business coaching.

Kosten

De kosten van de opleiding Leidinggeven met open inschrijving zijn € 1997,- btw vrij. Incompany prijzen op aanvraag.
Het is inclusief:

Data

 • Dinsdag 19 september 2023
 • Dinsdag 10 oktober 2023
 • Dinsdag 31 oktober 2023
 • Dinsdag 21 november 2023
 • Dinsdag 5 december 2023 
 • Donderdag 2 november 2023
 • Donderdag 23 november 2023
 • Donderdag 14 december 2023
 • Donderdag 11 januari 2024
 • Donderdag 6 februari 2024 
 • Dinsdag 23 januari 2024
 • Dinsdag 27 februari 2024
 • Dinsdag 26 maart 2024
 • Dinsdag 23 april 2024
 • Dinsdag 14 mei 2024 
 • Woensdag 18 september 2024
 • Woensdag 16 oktober 2024
 • Woensdag 20 november 2024
 • Woensdag 18 december 2024
 • Woensdag 15 januari 2025 

50% subsidie

BLOEI Opleidingen en trainingen is erkend opleider bij het CRKBO. Is je bedrijf gevestigd in de Regio Zwolle dan kun je via het Ontwikkelfonds Regio Zwolle tot 50% subsidie ontvangen. Dit geldt voor werkgevers (en hun werknemers) en voor ZZP’ers.

CRKBO Instelling BLOEI Opleidingen Subsidie

Veelgestelde vragen over deze opleiding

BLOEI Opleiding is anders door de zeer persoonlijke benadering en aanpak. In een kleine groep gaan we aan de slag met jouw stijl van leidinggeven. Tijdens de opleiding ontdek je de verschillende leerstijlen van mensen en hoe je hiermee kunt omgaan. Je krijgt praktische tips en tools die je direct kunt toepassen in jouw team. Belangrijk is dat jouw praktijksituatie altijd leidend tijdens de opleiding.

Vul onderstaand formulier in. We nemen contact met je op.

Ja, dat is mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Deze opleiding is voor iedereen die wil leren leidinggeven op een manier die bij hem/haar past.

Een reguliere opleidingdag start om 09.30 uur met de inloop. Om 09.45 uur starten we met het theoriedeel van die dag. Rond 12.30 uur staat er een heerlijke lunch klaar en daarna gaan we praktisch aan de slag met de theorie. Rond 16.30 uur zijn we klaar.

Arne Imming

“Echt een aanrader! Doordat mijn rol veranderde van collega naar leidinggevende, binnen hetzelfde bedrijf, was het in het begin lastig om mijn nieuwe positie te claimen. Tijdens de trainingen heb ik veel praktische tips gekregen die ik direct in de praktijk kon toepassen. Adinda houd je scherp en stuurt je in de goede richting.”

Arné Imming
Buying manager bij Girav BV
5/5

NEEM EEN OPTIE OP JOUW PLEK

Wil jij graag leren hoe jij het beste leidinggeeft aan jouw collega’s, op jóuw manier? Schrijf je vandaag nog in voor de opleiding Leidinggeven van BLOEI. Persoonlijk, prikkelend en lekker praktisch. Schrijf je in en reserveer hieronder jouw plek (vol = vol).

Je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.