BLOEI Opleidingen en trainingen

leidinggevenden en medewerkers

Leren leidinggeven

Je hebt promotie gemaakt en een leidinggevende functie gekregen! Wat een mooie stap maar ook een spannende. Want hoe ga je leidinggeven? Wat komt er allemaal bij kijken? En als je dan ook nog je collega’s ineens mag aansturen komen er nog andere zaken om de hoek kijken. Hoe doe je dat op een manier die bij jou past? BLOEI is CRKBO erkend en biedt trainingen en opleidingen die nét even anders zijn. Kleinschalig, persoonlijk en lekker praktisch. Jij staat centraal.

BLoei opleidingen

Als je op zoek bent naar een praktische opleiding over leidinggeven dan ben je bij BLOEI aan het juiste adres. Maar ook als je graag een training wilt geven die echt impact maakt. Neem een kijkje bij onze opleidingen.

BLoei trainingen

Voor iedereen op de afdeling die commerciele activiteiten doen is de verkooptraining van BLOEI zeer geschikt. Naast de theorie over de structuur van een goed verkoopgesprek gaan we ’s middags direct aan de slag met jouw praktijksituatie. Resultaat is direct de volgende dag merkbaar.

50% subsidie

BLOEI Opleidingen en trainingen is erkend opleider bij het CRKBO. Is je bedrijf gevestigd in de Regio Zwolle dan kun je via het Ontwikkelfonds Regio Zwolle tot 50% subsidie ontvangen. Dit geldt voor werkgevers (en hun werknemers) en voor ZZP’ers.

CRKBO Instelling BLOEI Opleidingen Subsidie

Kies jouw training of opleiding

Vele professionals scherpten bij ons al hun leidinggevende en vaardigheden aan. Ze groeiden in hun vak en als mens. Wil jij dit ook? Kies uit onze trainingen of volg de 5-daagse Opleiding Leidinggevenden ‘Van collega naar manager’.

Michiel van der Linden - BLOEI Coach

“Een praktijkgerichte opleiding tot ondernemerscoach. Veel oefenen met elkaar tijdens de opleidingsdagen en daarna met (pilot)klanten zelf aan de slag. Dit allemaal met energieke begeleiding en ondersteuning van Adinda. Voor mij de handvaten om naast het fysiek coachen van ondernemers ook het coachende element toe te voegen aan mijn business.”

Michiel van der Linden
Ondernemerscoach
5/5

De kracht van Bloei

BLOEI Opleidingen en trainingen
25 +
jaar ervaring
100 +
trainingen gegeven
400 +
mensen getraind

BLOEI prikkelt en inspireert

BLOEI in Zwolle is dé opleider voor ambitieuze ondernemers en andere professionals die willen groeien. Je zoekt graag de verdieping en gaat voor resultaat. Dat doe je niet alleen voor jezelf, je laat ook anderen graag groeien. BLOEI inspireert je met kennis en ervaring uit de praktijk. Jouw situatie en behoefte staan centraal. Je groeit in je vak én als mens.

BLOEI prikkelt en daagt uit. Wil je weten hoe? Schrijf je dan in voor BLOEI Post. 

Jouw trainer

Adinda Keizer is oprichter én hoofdtrainer van BLOEI. Ze heeft jarenlange praktijkervaring opgedaan in sales en leidinggevende functies en de laatste 15 jaar als ondernemer. Adinda hielp al honderden ondernemers om succesvol te worden. Ze is aangesloten als business coach bij de Startversneller voor de provincies Gelderland en Overijssel. Via de Startversneller kun je in aanmerking komen voor een voucher van €1000,- om te besteden aan business coaching.

Adinda Keizer - BLOEI Opleidingen - Over BLOEI