BLOEI Opleidingen en trainingen

Met de deur in huis vallen

Sinds 1 mei 2022 heb ik een fantastisch mooie coach- en trainingsruimte in Zwolle. In mijn huurcontract staat het volgende: Omwille van de uniformiteit binnen Z-Office wordt voor rekening van huurder één deursticker per aanwezige deur in de huisstijl van huurder aangebracht door een door de verhuurder aangewezen reclamebureau.

Met andere woorden: Plak een logo en een slogan op de deur zodat je kunt zien wie waar zit. Wel een goed idee om de boel wat op te vrolijken. Dus ik ging eens rondkijken in de gangen bij mij op de 2e verdieping. De meeste bedrijven hebben inderdaad hun logo en bedrijfsnaam op de deur. Hier en daar zie je wat originele deuren, zoals een steiger met een mooi uitzicht.

Ik was aan het broeden op iets origineels. Want degene die mij goed kennen, weten dat ik vaak net iets anders denk dan de meeste ondernemers. Daar komt bij, dat het logo van Vindjeklant blauw is en die van BLOEI Opleidingen groen, dus dat past ook niet zo bij elkaar. En toen kwam ik op het idee van een echte voordeur. Samen met de vormgever hebben we bedacht dat er twee enveloppen uit de brievenbus zouden steken met daarop mijn logo’s. Haha, en geen blauwe enveloppen!

Op 7 oktober 2022 mag jij bij mij met de deur in huis vallen!

Dan is namelijk de eerste Open Dag van BLOEI Opleidingen in de nieuwe trainingsruimte. Op deze dag kun je zelf de voordeur bewonderen. Je kunt sfeer proeven in de trainingsruimte en je krijgt informatie over de Opleidingen tot Ondernemerscoach, de Opleiding Trainer en de Opleiding Leidinggevende. Ook komen de verkooptraining, netwerktraining en pitchtraining aan bod. 

En het leuke is dat er ook oud-cursisten aanwezig zijn en de subsidie-adviseur is er ook. Kortom een informatieve en leuke ochtend. 

Zie hier dan het resultaat van de voordeur.

En je moet wel kloppen want de bel doet het niet!

Deur Vindjeklant en BLOEI Opleidingen