Netwerktraining voor ondernemers

Leren netwerken op jouw manier

Netwerken is belangrijk voor ondernemers. Krijg je de kriebels van een ruimte voor onbekenden? Volg bij ons de netwerktraining. Deze individuele training is praktisch, laagdrempelig en flink inspirerend.

In de privé training “Netwerken doe je zo” leer je alles over netwerken. Waar en hoe kun je gaan netwerken? Hoe vind je een netwerk wat bij jou past? En wat heb je nodig om te gaan netwerken? Deze netwerktraining is praktisch en laagdrempelig.

De training duurt een dagdeel en is gericht op vaardigheden. Je krijgt handige tips die je direct kun toepassen in je gesprekken.

Leer prettig en succesvol netwerken

In een dagdeel leer je álles over prettig en succesvol netwerken, zonder dat het er te dik bovenop ligt. Je leert wat netwerken is, welke soorten netwerken er zijn en welke verschillende doelen er zijn. Ook leer je wat de Netwerkcirkel is en hoe je die toepast. De Netwerkcirkel is een methodiek van BLOEI.

En natuurlijk zit de training boordevol tips en praktijkvoorbeelden. Uiteraard kun je deze direct toepassen in jouw netwerkgesprekken.

Onderwerpen in de BLOEI Netwerktraining

zo vergeet niemand meer jouw naam

Als ondernemer weet je hoe belangrijk een goed netwerk is. Regelmatig ga je naar netwerkbijeenkomsten om andere ondernemers te ontmoeten met de hoop dat hier opdrachten uit volgen in de toekomst. Of je bent nog nooit naar een netwerkbijeenkomst geweest. Tijdens deze training leer je hoe leuk netwerken is. We gaan samen op zoek naar een manier die bij jou past.

Resultaten van de BLOEI-Netwerktraining

Na afloop van de netwerktraining weet je hoe je je contacten kunt uitbreiden en maximaal kunt benutten zonder dat het er te dik bovenop ligt. Je hebt veel tips ontvangen die je direct toe kunt passen in je gesprekken. 

ALLES OP EEN RIJTJE

425,- btw vrij
  • Maatwerk training
  • Datum en tijdstip in overleg
  • Alle aandacht voor jou
  • Trainingslocatie in Zwolle
  • * Mogelijkheden met meerdere personen bespreekbaar

Jouw trainer

Adinda Keizer is oprichter én hoofdtrainer van BLOEI. Ze heeft jarenlange praktijkervaring opgedaan in sales en leidinggevende functies en de laatste 14 jaar als ondernemer. Adinda hielp al honderden ondernemers om succesvol te worden. Ze is aangesloten als business coach bij de Startversneller voor de provincies Gelderland en Overijssel. Via de Startversneller kun je in aanmerking komen voor een voucher van €1000,- om te besteden aan business coaching.

50% subsidie

BLOEI Opleidingen en trainingen is erkend opleider bij het CRKBO. Is je bedrijf gevestigd in de Regio Zwolle dan kun je via het Ontwikkelfonds Regio Zwolle tot 50% subsidie ontvangen. Dit geldt voor werkgevers (en hun werknemers) en voor ZZP’ers.

CRKBO Instelling BLOEI Opleidingen Subsidie

Veelgestelde vragen over deze training

Mensen hebben vaak een fout beeld van netwerken. In deze training leer je over hoe je kunt netwerken en waar. Maar nog belangrijker wat bij jou past. Dus meld je maar snel aan.

Het is heel verstandig om alle trainingen te volgen. Ze volgen elkaar op. Als je ze allemaal hebt gedaan dan ben je klaar voor het echte werk! Vermeld in het aanmeldformulier dat je graag alle drie de trainingen volgt. Ik neem dan even contact met je op.

Peter de Bruijn

“Adinda heeft me goed geholpen met het in kaart brengen van mijn klant en heeft goede ideeën gegeven om beter te netwerken.”

Peter de Bruijn
Ademcoach en trainer
5/5

Ik wil een privé training

Wil jij graag leren netwerken op jóuw manier? Meld je aan voor de BLOEI Netwerktraining. Persoonlijk, prikkelend en lekker praktisch. 

Je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.