BLOEI Opleidingen en trainingen

Ondernemers opleidingen en trainingen

Groei op jouw manier

Als ondernemer doe je veel dingen zelf en staat je persoonlijke ontwikkeling nooit stil. Om te blijven groeien met je bedrijf is een opleiding of een training soms noodzakelijk. BLOEI helpt je groeien. Wij zijn een erkende opleider in Nederland en onze opleidingen en trainingen zijn nét even anders. Kleinschalig, persoonlijk en lekker praktisch. En vooral ook mensgericht. Jij staat centraal.

BLoei opleidingen

Om je jarenlange kennis en ervaring te delen met anderen ben je bij BLOEI aan het juiste adres. Door een combinatie van theorie en heel veel praktijk leer je de kneepjes van het vak.

BLoei trainingen

Veel ondernemers zien op tegen netwerken. Ook verkoopgesprekken voeren vindt lang niet iedereen leuk. Je bent dus niet de enige. Goed nieuws: dit kan je allemaal leren, op de manier die bij jou past. BLOEI helpt je groeien.

50% subsidie

BLOEI Opleidingen en trainingen is erkend opleider bij het CRKBO. Is je bedrijf gevestigd in de Regio Zwolle dan kun je via het Ontwikkelfonds Regio Zwolle tot 50% subsidie ontvangen. Dit geldt voor werkgevers (en hun werknemers) en voor ZZP’ers.

CRKBO Instelling BLOEI Opleidingen Subsidie

Kies jouw BLOEI-training of -opleiding

De afgelopen jaren trainden we honderden ondernemers. Ze scherpten hun commerciële vaardigheden aan en voelen zich nu een completere ondernemer. Ze groeiden ook als mens. Wil jij dat ook? Kies uit onze trainingen. En check ook zeker onze opleiding Business Coach.

BLOEI Opleidingen Linda Wicherink Kruit

“Al lang had ik het idee om mijn aanbod in een workshop vorm te gaan geven, maar hoe! Ik bleef cirkeltjes draaien. Toen ik de opleiding ‘Train de Trainer’ van Adinda via LinkedIn voorbij zag komen, was de keuze snel gemaakt. En wat ben ik blij dat ik deze stap gezet heb. De inhoud, de praktische tips en de heldere feedback hebben mij geholpen om tot de kern te komen. Met mijn workshop ‘Grip op werk en energie’ kan ik nu ook in groepsverband ondernemers en werknemers helpen om patronen te doorbreken in hun werk en/of dagelijkse leven. Bewustwording van de keuzes die je zelf maakt en de juiste tips en tools aangereikt krijgen, op maat en duurzaam. Voor meer balans. Ook heeft de input van de andere deelnemers mij veel inzichten opgeleverd. Conclusie: een waardevol, inspirerend en leerzaam traject!”

Linda Wicherink Kruit
Office -en businessmanager
5/5

De kracht van Bloei

BLOEI Opleidingen en trainingen
25 +
jaar ervaring
100 +
trainingen gegeven
400 +
mensen getraind

BLOEI prikkelt en inspireert

BLOEI in Zwolle is dé opleider voor ambitieuze ondernemers en andere professionals die willen groeien. Je zoekt graag de verdieping en gaat voor resultaat. Dat doe je niet alleen voor jezelf, je laat ook anderen graag groeien. BLOEI inspireert je met kennis en ervaring uit de praktijk. Jouw situatie en behoefte staan centraal. Je groeit in je vak én als mens.

BLOEI prikkelt en daagt uit. Wil je weten hoe? Schrijf je dan in voor BLOEI Post. 

Jouw trainer

Adinda Keizer is oprichter én hoofdtrainer van BLOEI. Ze heeft jarenlange praktijkervaring opgedaan in sales en leidinggevende functies en de laatste 15 jaar als ondernemer. Adinda hielp al honderden ondernemers om succesvol te worden. Ze is aangesloten als business coach bij de Startversneller voor de provincies Gelderland en Overijssel. Via de Startversneller kun je in aanmerking komen voor een voucher van €1000,- om te besteden aan business coaching.

Adinda Keizer - BLOEI Opleidingen - Over BLOEI