BLOEI Opleidingen en trainingen Zwolle

Training Het Goede Gesprek

Voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers

Het Goede gesprek

Hiermee worden de gesprekken bedoeld, die je als manager met je medewerkers voert, specifiek gericht op de persoonlijke ontwikkeling van de medewerker. Het Goede Gesprek is een mooie tool ter vervanging van de traditionele gesprekscyclus, waarin doelengesprekken, voortgangsgesprekken en beoordelingsgesprekken de boventoon voeren.

Jij bent manager en wilt het beste uit je team halen. Hier horen vaak de standaard drie gesprekken bij met medewerkers: twee functioneringsgesprekken en een beoordelingsgesprek. Jij wilt het anders doen. Je hebt gehoord van het Goede Gesprek, maar hoe doe je dat precies?

In deze training leer je hoe jij op jouw eigen manier effectief Het Goede Gesprek kunt voeren. De training is een unieke combinatie van theorie en coaching met praktijkvoorbeelden van anderen. Samen vinden we de aanpak die voor jou het best werkt. Wij werken met kleine groepen. In de ochtend theorie en ‘s middags aan de slag met jouw praktijksituatie.

Trainers

Adinda Keizer BLOEI Trainer
Karin van Duinen BLOEI trainer

Wat ga je leren?

We gaan aan de slag met diverse gesprekstechnieken. Je leert de vijf stappen van een goede opbouw van Het Goede Gesprek. En om het praktisch te maken, bedenken we de vragen die jij kunt stellen in de gesprekken die jij met je medewerkers gaat houden.

Omdat bedrijven steeds flexibeler en zelfstandiger willen worden, moeten medewerkers nu meer zelf beslissingen nemen en verantwoordelijkheid dragen. Door de inzet van Het Goede Gesprek staat de persoon meer centraal. Medewerkers krijgen meer controle over hun eigen ontwikkeling

Elke lesdag hebben we tijd gereserveerd om te horen hoe het is gegaan in jouw team en wat je nodig hebt. In de ochtend starten we met de theorie en ‘s middags gaan we praktisch aan de slag met wat je hebt geleerd. 

Resultaat is dat jij stevig staat als manager en de talenten van je team beter benut en dit zorgt voor een hogere motivatie van de medewerker.

Wanneer start de training Het Goede Gesprek?

Dinsdag 8 oktober 2024
Dinsdag 22 oktober 2024
Dinsdag 5 november 2024

Tarief

Training 'Het Goede Gesprek'
1525,- btw vrijgesteld
  • Drie lesdagen
  • 9.30 uur tot 16:30 uur
  • Inclusief heerlijke lunch
  • Groepsgrootte maximaal 8
  • Incompany op aanvraag

Resultaten training Het Goede Gesprek

Voordelen van opleiding bij BLOEI

Als je een BLOEI Opleiding volgt, dan weet je zeker dat je groeit in je rol als manager en als persoon. Tijdens de lesdagen is er echte aandacht voor jou en jouw praktijksituatie.

Onze opleidingen zijn kleinschalig, persoonlijk en lekker praktisch. Je kunt er direct mee aan de slag. Theorie kun je overal wel vinden, maar het leren toepassen is wat anders.  En dat is precies wat we doen in onze opleidingen.

Tijdens de lesdagen bespreken we (in een veilige setting) heel veel dingen. Vaak waar de deelnemers tegenaan lopen en hierdoor leert men ook van elkaar en ontstaat er een netwerk met gelijkgestemden

Waarom kiezen voor BLOEI?

BLOEI Opleidingen onderscheidt zich doordat wij bewust met kleine groepen van maximaal 8 deelnemers werken. Door de kleinschaligheid kunnen we optimaal gebruik maken van de dynamiek in een groep. Zo doe je samen opdrachten, leer je van elkaar en bouw je een gelijkgestemd netwerk op.

Wij zien jou en wat jij nodig hebt om het op je eigen manier te gaan doen. In al onze opleidingen en trainingen helpen we je om stevig te staan, zonder dat je de verbinding met jezelf verliest.

Onze trainers hebben veel praktijkervaring en dit merk je ook tijdens de lesdagen.  ‘s Morgens doen we de theorie en ‘s middags gaan we aan de slag met praktijkvoorbeelden uit de groep. Alles wat je leert kun je direct de volgende dag toepassen in je werk. Hierdoor merk je direct al resultaat.

Om ervoor te zorgen dat je in de juiste groep komt doen we vooraf een matchgesprek. Hierbij kijken we wat jij nodig hebt en in welke groep jij het beste past. Een groep met gelijkgestemden, waar je mee kunt sparren en waar je ook van elkaar kunt leren.  

Ervaringen

Hele fijne opleiding die ik heb mogen volgen van mijn werkgever.

De hands on aanpak van Adinda en Karin zorgde ervoor dat de leerstof ook echt blijft hangen! Ik gebruik het nu tijdens mijn werkzaamheden met plezier. De resultaten druppelen al binnen.

Als je zoekt naar een opleiding met persoonlijke aandacht, dan ben je bij Bloei aan het goede adres!

Anouchka J.

Adinda en Karin gebruiken een hele persoonlijke en praktische benadering, waardoor je veel kennis en inzichten opdoet. Vrijwel alle geleerde stof is direct toepasbaar in de praktijk, waardoor je er gelijk mee aan de slag kan en bij een volgende sessie dit weer kan bespreken. Onwijs leerzaam en heel veel aan gehad.

Ook niet onbelangrijk: de dagen zijn ook nog eens super gezellig en vliegen voorbij. Dank Adinda en Karin voor de fijne training!

Alyssa Vogelaar

Dat deze opleiding met een kleine groep cursisten wordt gegeven, heb ik als zeer prettig ervaren. Hierdoor was bij geen van alle cursisten een drempel om eerlijk en open met elkaar te bespreken wat we tijdens het leidinggeven ervaren. Door hierover met elkaar in gesprek te zijn, hoor je wat de mening van anderen is en geeft Adinda je praktische tips en handvatten hoe je met bepaalde situaties het beste om kunt gaan.

Het enthousiasme waarmee Adinda haar kennis en ervaring overdraagt maakt van elke cursusdag een zeer inspireerde dag!

Eduard van Ieperen

Stuur mij het complete lesprogramma

Blogs

CRKBO geregistreerd

Al onze opleidingen en trainingen zijn CRKBO geregistreerd. Dus als jouw bedrijf gevestigd in de Regio Zwolle, dan kun je 50% subsidie aanvragen voor jezelf of voor je medewerkers! BLOEI Opleidingen is erkend opleider bij het CRKBO en btw-vrijgesteld. Dus je kunt onze opleidingen voor de helft van het geld volgen. 

Veelgestelde vragen

Dinsdag 8 oktober 2024
Dinsdag 22 oktober 2024
Dinsdag 5 november 2024

Door het voeren van Het Goede Gesprek weet je als leidinggevende hoe jouw medewerker de toekomst ziet. Hoe hij/zij zich verder wil ontwikkelen. Het biedt kansen om medewerkers in het bedrijf te houden omdat je op tijd weet wat iemand wil.

Het is aan te raden om meerdere malen per jaar samen met je medewerkers Het Goede Gesprek te voeren. Op deze manier kun je op tijd bijsturen als dit nodig mocht zijn. 

Voorbereiding op Het Goede Gesprek is belangrijk, In je voorbereiding bedenk je de open vragen die je wilt gaan stellen. Ook de structuur en opbouw van het gesprek bepaal je voorafgaand aan het Goede Gesprek. Tijdens deze training maken we samen de vragen die jij kunt gaan gebruiken tijdens jouw gesprekken. 

  • Gesprekstechnieken
  • Opbouw van Het Goede Gesprek
  • Welke vragen kun jij inzetten?
  • Heel veel oefenen met gesprekken

Het maximale aantal deelnemers per opleiding is zes. Behalve dat je leert hoe je ondernemers kunt coachen, maak je ook zelf een persoonlijke ontwikkeling door. Om iedere deelnemer de persoonlijke aandacht die men nodig heeft, is er slechts plaats voor 6 deelnemers.

De lessen worden live gegeven in Zwolle. 

Een reguliere opleidingdag start om 09.30 uur met de inloop. Om 09.45 uur starten we een terugblik en daarna het theorie gedeelte van die dag. Rond 12.30 uur staat er een heerlijke lunch klaar en daarna gaan we praktisch aan de slag met de theorie. Rond 16.30 uur zijn we klaar.

Wij vinden het belangrijk dat je in de juiste groep terecht komt omdat jij er dan het meeste uit kunt halen. In het matchgesprek bespreken we wat jij wilt leren en in welke groep je dan het beste past. 

Neem contact met ons op via de mail en daarna ontvang je de studieovereenkomst. 

Voor elke BLOEI Opleiding is er een speciale studieovereenkomst. Deze moet ingevuld en ondertekend retour worden gemaild. Daarna is jouw plekje gereserveerd.
Omdat wij CRKBO geregistreerd zijn, zijn we verplicht om dit op deze manier te doen. 

Voordat de opleiding begint ontvang je de factuur. Deze dient voor aanvang van de opleiding te zijn voldaan. 

De subsidie kun je aanvragen via Upgrade Jezelf Regio Zwolle. Je hebt hiervoor een offerte nodig en je moet de aanvraag doen voordat we starten. Na afloop moet je het BLOEI Certificaat kunnen laten zien. Bel ons gerust, we helpen je graag. 

© 2020-2024 BLOEI Opleidingen | Website door WebKeizerin | Alle rechten voorbehouden.