BLOEI Opleidingen en trainingen Zwolle

Opleidingen voor managers

Blijven ontwikkelen op jouw manier!

Je bent manager en je wilt het zo goed mogelijk doen. Je wilt groeien als mens en als leidinggevende. Dit kan zijn op het gebied van aansturen van je team, verkoopgesprekken of online marketing. Of je bent net manager geworden en je mag je collega’s aansturen.

Als je op zoek bent naar praktische opleidingen die live gegeven worden, kies dan voor de erkende opleidingen en trainingen van BLOEI. Je leert de theorie en gaat er ook direct hands-on mee aan de slag. 

Je krijgt begeleiding van bevlogen en enthousiaste trainers die zelf veel praktijkervaring hebben.

Erg leuke training! 5 dagen zoeken naar een leidingstijl die bij je past. Leuk dat de training wordt gegeven in een kleine groep mensen met wie je ervaringen kan uitwisselen. Adinda weet een goede sfeer te creëren waarin je veel kan en durft te delen.

5/5
Marijke Osinga
Opleiding Leidinggeven BLOEI Zwolle

Opleiding
Leidinggeven

‘Van collega naar manager’
Hoe pak je dit aan?

online verkooptraining Bloei Zwolle

Online
verkooptraining

Verkopen zonder te verkopen, hoe doe je dat?

BLOEI Opleiding Online Marketing Zwolle Deventer

Opleiding
Online Marketing

Alles leren over online zichtbaarheid

Opleiding startende ondernemers BLOEI Zwolle

Training
Aansturen team

Binnenkort start deze opleiding

Voordelen van BLOEI

Als je een van de BLOEI Opleiding volgt dan weet je zeker dat je een beetje slimmer wordt maar ook dat je groeit in jouw rol als manager. Tijdens de lesdagen is er echte aandacht voor jou! Onze opleidingen zijn kleinschalig, persoonlijk en lekker praktisch. Je kunt er direct mee aan de slag. Theorie kun je overal wel vinden, maar het toepassen op de manier die echt bij jou past is precies wat we doen in de opleidingen. 
Er is altijd tijd en ruimte om met jouw praktijksituatie aan de slag te gaan. Hierdoor pas je direct de theorie toe en leer je ook van je mede-cursisten. 

Upgrade jezelf met 50% subsidie

Al onze opleidingen en trainingen zijn CRKBO geregistreerd. Dus als jouw bedrijf gevestigd in de Regio Zwolle, dan kun je 50% subsidie aanvragen voor jezelf of voor je medewerkers! BLOEI Opleidingen is erkend opleider bij het CRKBO en btw-vrijgesteld. Dus je kunt onze opleidingen voor de helft van het geld volgen.

Met een offerte van BLOEI vraag je via Upgrade Jezelf Regio Zwolle de subsidie gemakkelijk aan. Je kunt maximaal € 2500,-  subsidie krijgen voor een opleiding van BLOEI. Deze subsidie geldt ook voor werkgevers tot een maximum van € 20.000,- per jaar. Kijk welke andere mogelijkheden er nog meer zijn. Upgrade jezelf met de opleidingen van BLOEI. 

De kracht van BLOEI Opleidingen

Upgrade jezelf Bloei Opleidingen Zwolle

© 2020-2024 BLOEI Opleidingen | Website door WebKeizerin | Alle rechten voorbehouden.