BLOEI Opleidingen en trainingen Zwolle

Opleiding Eigen Baas

De weg naar een succesvol bedrijf

Je bent ambitieus en wilt je bedrijf stevig neerzetten in de markt. Je wilt groeien als ondernemer en bent op zoek naar (nieuwe) klanten. Dan is de BLOEI Opleiding Eigen Baas echt iets voor jou!
In een kleine groep leer je in drie dagen alles over jouw onderscheidend vermogen; je verdienmodel en je online zichtbaarheid.

Deze drie pijlers in combinatie met jouw vakkennis zijn de sleutel tot een succesvolle bedrijf. Zet nu je eerste stap en plan een oriënterend gesprek.

Persoonlijke aandacht, out off the box thinking en gehoord worden, zijn de woorden die bij mij opkomen als ik aan mijn ervaring terugdenk! 
5/5
The Coffee Lodge

Opleiding Eigen Baas

Als ambitieuze ondernemer wil je (nieuwe) klanten. Je bent goed in je vak en je wilt je door ontwikkelen als ondernemer en groeien als eigen baas.  

Je bent op zoek naar praktische tools die je direct kunt gebruiken voor de groei van je bedrijf. Dan is de BLOEI Opleiding Eigen Baas echt iets voor jou!

In een kleine groep leer je in drie dagen de basisprincipes voor een succesvol bedrijf. Je krijgt les van drie ervaren trainers die al heel lang zelf ondernemer zijn. En… je bouwt ook direct een nieuwe netwerk op met je mede-cursisten. Twee vliegen in een klap!

Tijdens de opleiding Eigen Baas gaan we dieper in op jouw Merkwaarden, wat maakt jouw bedrijf anders dan alle anderen? We kijken mee met jouw prijzen en je krijgt inzicht in verdienmodellen. Je krijgt praktische tools hoe je de online zichtbaarheid van je bedrijf kunt vergroten

Wij geloven dat als je gaat ondernemen op de manier die echt bij jou past, dat je dan succesvol kunt worden. Geen trucjes maar gewoon jezelf zijn.

Kies voor de BLOEI opleiding Eigen Baas als je:

Hoeveel tijd kost de opleiding Eigen Baas?

De BLOEI Opleiding  Eigen Baas duurt 3 maanden en is verdeeld over 3 lesdagen. Je bent geen extra studietijd kwijt tussen de lessen door. 

Resultaten van de BLOEI-opleiding Eigen Baas

Alles wat je leert kun je direct toepassen in de praktijk. Je weet hoe je jouw unieke Merkwaarden kunt laten zien aan je klanten en in je netwerk. Je hebt geleerd wat gangbare tarieven zijn en hoe jij kunt zorgen dat jouw bedrijf zowel winst als waarde oplevert. En door de hands-on training over je website en Google Mijn Bedrijf heb je direct al een stap gezet met je online vindbaarheid. 

Tarief

Voor startende ondernemers
1250,- btw vrijgesteld
 • Heerlijke lunch is inbegrepen
 • Tijden: van 09.30 uur tot 16:30 uur
 • Aantal deelnemers max. 8 personen
 • Locatie: Dr. van Deenweg 108, Zwolle

Data 2024/2025

Vrijdag 31 mei 2024 > Lesdag 1: Positionering en branding
Vrijdag 7 juni 2024 > Lesdag 2: Winst en Waarde
Vrijdag 28 juni 2024 > Lesdag 3: Online Vindbaarheid 

Programma

Dag 1: Positionering en branding

 • Onderscheidend vermogen met Vindjeklant Merkwaardenspel
 • Doelgroepbepaling
 • Aan de slag met jouw verhaal

Dag 2: Winst en Waarde

 • Ontdek je verdienmodel
 • Winst en waardeplan 
 • Stappenplan voor de komende maanden

Dag 3: Online vindbaarheid

 • SEO optimalisatie van website
 • Hands-on met Google Tools
 • Effectief gebruik maken van Google  Mijn bedrijf

Trainers

Opleiding online marketing BLOEI Zwolle

Renate Termaat

Adinda Keizer BLOEI Trainer

Adinda Keizer

Karin van Duinen trainer bij BLOEI Opleidingen Eigen Baas en Leidinggevende

Karin van Duinen

Tarief

De BLOEI opleiding Eigen Baas kost € 1250,- btw vrijgesteld. Je kunt deze opleiding ook inzetten met je leerbudget van de Startversneller. 
Als je gebruik maakt van de subsidie van Upgrade Jezelf kost deze opleiding slechts € 625,- btw vrijgesteld. Je hebt dan van ons een offerte nodig voor de aanvraag van de subsidie. Deze moet je aanvragen voor de start van de opleiding. 
Het bedrag is inclusief:

Veelgestelde vragen

Je kunt gebruik maken van Upgrade Jezelf als je in de Regio Zwolle bent gevestigd. Dan krijg je maximaal 50% subsidie. 

Je kunt ook je opleidingsbudget van de Startversneller inzetten voor deze opleiding. Dan krijg je een voucher van 1000 euro en betaal je dus slecht 250 euro vrijgesteld van btw. 

Deze opleiding is voor startende ondernemers die ambitieus zijn en echt willen gaan voor hun bedrijf. Ondernemers die willen leren hoe ze succesvol kunnen worden op een manier die echt bij ze past. 

Een reguliere opleidingdag start om 09.30 uur met de inloop. Om 09.45 uur starten we met het theoriedeel van die dag. Rond 12.30 uur staat er een heerlijke lunch klaar en daarna gaan we praktisch aan de slag met de theorie. Rond 16.30 uur zijn we klaar.

© 2020-2024 BLOEI Opleidingen | Website door WebKeizerin | Alle rechten voorbehouden.