BLOEI Opleidingen en trainingen Zwolle

Opleiding Online Marketing: praktisch en effectief

Ben jij op zoek naar een praktische 5-daagse opleiding online marketing, waarin praktijk en resultaatgericht leren hand in hand gaan!

 • Ben je een ambitieuze ondernemer die zijn online aanwezigheid wil versterken?
 • Of ben je een marketingprofessional die zijn vaardigheden wil verbeteren in SEO en SEA?
 • Of zelfs een webdesigner die meer wil weten over online marketing en vindbaarheid voor jouw klanten?

Dan is onze 5-daagse opleiding online precies wat je nodig hebt! Deze praktijkgerichte opleiding biedt een daadkrachtige combinatie van theoretische kennis en praktische toepassingen. De ochtenden zijn gereserveerd voor het leren van de basisprincipes en de middagen voor hands-on workshops. Je kunt putten uit ruim 14 jaar ervaring van Renate Termaat, trainer en online marketing coach. 

Opleiding Online Marketing

In deze opleiding leer je zelf je bedrijf online zichtbaar maken zodat klanten jouw bedrijf kunnen vinden. Je hebt van allerlei termen gehoord en je weet niet goed waar je moet beginnen. Dan is deze opleiding echt iets voor jou. In een kleine groep ga je hands-on aan de slag met de theorie die je hebt gekregen. Stap voor stap word je aan de hand genomen om het direct toe te passen op jouw website. 

Of je nu jouw eigen bedrijf wilt laten groeien of anderen wilt helpen met hun online marketingstrategieën, de BLOEI opleiding Online marketing biedt jou de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om direct aan de slag te kunnen. 

Aan einde van deze opleiding heb je concrete stappen gezet in het zichtbaar maken van jouw bedrijf. Samen gaan we aan de slag voor meer groei en meer klanten via jouw website. 

Kies voor de BLOEI opleiding Online Marketing als je:

Hoeveel tijd kost de opleiding Online Marketing?

De BLOEI Opleiding  Online Marketing duurt 5 maanden en is verdeeld over 5 lesdagen. We gebruiken je praktijksituaties (voor je eigen bedrijf of een klant) tijdens de lessen. Je bent geen extra studietijd kwijt tussen de lessen door. 

Maar je kunt tijdens de lessen door wel extra praktijktijd kwijt zijn wanneer je verder wil gaan met het toepassen van het geleerde tijdens de lesdagen.

Resultaten van de BLOEI-opleiding Online Marketing

Na het voltooien van onze 5-daagse opleiding online marketing ben je in staat om jouw bedrijf (of dat van jouw klant) beter online zichtbaar te maken, meer verkeer naar jouw website te genereren en meer potentiële klanten aan te trekken. Met de verworven kennis en vaardigheden ben je klaar om jouw online marketingdoelen te bereiken en jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen!

Tarief

De prijs is exclusief de subsidie van Upgrade Jezelf Regio Zwolle
2497,- btw vrijgesteld
 • Met subsidie € 1248,50 btw vrijgesteld
 • Heerlijke lunch is inbegrepen
 • Tijden: van 09.30 uur tot 16:30 uur
 • Aantal deelnemers max. 8 personen
 • Locatie: Dr. van Deenweg 108, Zwolle
 • Incompany is op aanvraag

Programma

Dag 1: Converterende websites + Zoekwoorden 

Gebruiksvriendelijkheid verbeteren.
Conversie van bezoekers naar klanten.
Start met zoekwoordenonderzoek en navigatie.

Dag 2: Klantvriendelijke en Google-vriendelijke content

Kunst van overtuigende en geoptimaliseerde content.
Balans tussen leesbaarheid en SEO. 
Praktijkgerichte schrijftechnieken.

Dag 3: Google Mijn Bedrijf en implementatie teksten

Verwerken van teksten in de website. 
Optimalisatie voor lokale zoekresultaten.
Effectief gebruik Google Mijn Bedrijf.

Dag 4: Google-tools en Social media marketing

Hands-on met Google-tools (Search Console, Analytics)
Gebruik van LinkedIn en Instagram voor merkpromotie. 
Canva.

Dag 5: Afronden van de laatste projecten 

Praktische ochtend en ruimte voor vragen en voorbeelden.
Evaluatie 
Ontvangst van certificaat BLOEI

Start volgende opleiding

Kun je deze keer niet meedoen of zat de training vol?
 Bekijk hier de volgende opleidingen. 

Trainer

Renate Termaat is al meer dan 14 jaar online marketing trainer en coach voor ondernemers en bedrijven op het gebied van leadgeneratie en omzetgroei via kanalen zoals websites, nieuwsbrieven en sociale media.

Renate in het kort

 • Enthousiast
 • Creatieve denker 
 • Daadkracht
 • Praktijkgericht 
Opleiding online marketing BLOEI Zwolle

Tarief

De BLOEI opleiding Leidinggeven kost € 2497,- btw vrijgesteld. Als je gebruik maakt van de subsidie van Upgrade Jezelf kost deze opleiding slechts € 1248.50 vrijgesteld van btw. Je hebt dan van ons een offerte nodig voor de aanvraag van de subsidie. Deze moet je aanvragen voor de start van de opleiding. 
Het bedrag is inclusief:

Data 2024/2025

 • Woensdag 3 april 2024
 • Woensdag 24 april 2024
 • Woensdag 15 mei 2024
 • Woensdag 5 juni 2024
 • Woensdag 26 juni 2014 
 • De data zijn nog niet bekend, maar je kunt alvast aangeven dat je graag wilt deelnemen. De aanmeldingen worden op volgorde behandeld. Er zijn 8 plaatsen beschikbaar. 

Review

Renate is zowel als trainer/coach en als mens inspirerend. Ze heeft creatieve ideeën, is praktisch en ze houdt van aanpakken waardoor er vrijwel direct resultaat wordt geboekt. Zij heeft veel kennis van online marketing en van het opbouwen van goede websites.

Pauline Bisseling
5/5

Veelgestelde vragen

BLOEI Opleiding is anders door de zeer persoonlijke benadering en aanpak. Wij werken met kleine groepen en de opleiders zijn naast trainers ook spaceholders. Alles blijft in de groep en bij oefeningen word je volledig begeleid zodat jij vanuit vertrouwen groeit. Er is ruimte gecreëerd om juist jouw eigen  vraagstukken in te brengen, naast dat een ander ervan leert, maak jij het direct toepasbaar en de theorie eigen. Wij leren je geen trucjes, laten je niets doen wat niet bij jou past. Voor iedereen is er een manier, samen vinden wij jouw manier.

Deze opleiding is voor ondernemers die zelf willen zorgen voor onlinezichtbaarheid. Voor marketeers die zich willen verdiepen in de kennis van SEO en SEA. Voor webdesigners die meer inzicht willen krijgen in online marketingstrategieën om jouw klanten beter van dienst te zijn. 

Een reguliere opleidingdag start om 09.30 uur met de inloop. Om 09.45 uur starten we met het theoriedeel van die dag. Rond 12.30 uur staat er een heerlijke lunch klaar en daarna gaan we praktisch aan de slag met de theorie. Rond 16.30 uur zijn we klaar.

© 2020-2024 BLOEI Opleidingen | Website door WebKeizerin | Alle rechten voorbehouden.

Chat openen
Waar kan ik je mee helpen?
BLOEI Opleidingen
Open de chat en stel je vraag. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord van ons terug.