BLOEI Opleidingen en trainingen Zwolle

Opleiding Online Marketing

Zelf je bedrijf online zichtbaar maken

Praktisch aan de slag met online vindbaarheid

In vijf lesdagen leer jij hoe je zelf je bedrijf online zichtbaar maken.

Herken je dit? Je hoort allerlei termen als SEO en  SEA en Google Ads, maar je weet niet waar je moet beginnen. Dan is deze opleiding echt iets voor jou.
In een kleine groep ga je, aan de hand van de theorie,  hands-on aan de slag.  Stap voor stap pas je direct het geleerde toe op je eigen website. Elke lesdag wordt je online zichtbaarder met je bedrijf. Hoe gaaf is dat? 

Trainer

Opleiding online marketing BLOEI Zwolle

Wat leer je?

Dit is een praktische 5-daagse opleiding online marketing, waarin praktijk en resultaatgericht leren hand in hand gaan. De lesdagen zijn altijd live en worden gegeven in Zwolle. 
Wil je je eigen bedrijf laten groeien? Of wil je anderen helpen met online marketingstrategieën? De BLOEI opleiding Online Marketing biedt jou de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om direct aan de slag te kunnen.

  • Ben je een ambitieuze ondernemer die zijn online aanwezigheid wil versterken?
  • Of ben je een marketingprofessional die zijn vaardigheden wil verbeteren in SEO en SEA?
  • Of een webdesigner die meer wil weten over online marketing en vindbaarheid voor jouw klanten?

Dan is onze opleiding precies wat je nodig hebt! Deze praktijkgerichte opleiding biedt een daadkrachtige combinatie van theoretische kennis en praktische toepassingen. De ochtenden zijn gereserveerd voor het leren van de basisprincipes en de middagen voor hands-on workshops. De trainer kijkt met je mee en geeft je handige tips die je direct kunt inzetten. 

Aan einde van de opleiding heb je concrete stappen gezet in het zichtbaar maken van jouw bedrijf. Ons doel is om samen aan de slag gaan voor meer groei en meer klanten via jouw website. 

Wanneer is de opleiding?

25 september 2024
9 oktober 2024
30 oktober 2024
20 november 2024
4 december 2024

Tarief

De prijs is exclusief de subsidie van Upgrade Jezelf Regio Zwolle
2497,- 1997
  • BLOEI is btw vrijgesteld
  • Heerlijke lunch is inbegrepen
  • Tijden: van 09.30 uur tot 16:30 uur
  • Aantal deelnemers max. 8 personen
  • Locatie: Dr. van Deenweg 108, Zwolle

Resultaat na de opleiding

Na het afronden van onze 5-daagse opleiding Online Marketing ben je in staat om jouw bedrijf (of dat van jouw klant) beter online zichtbaar te maken, meer verkeer naar jouw website te genereren en meer potentiële klanten aan te trekken.

Met de verworven kennis en vaardigheden ben je klaar om jouw online marketingdoelen te bereiken en jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voordelen van BLOEI

Als je een BLOEI Opleiding volgt dan weet je zeker dat je groeit in je rol als manager en als persoon. Tijdens de lesdagen is er echte aandacht voor jou en jouw praktijksituatie.

Onze opleidingen zijn kleinschalig, persoonlijk en lekker praktisch. Je kunt er direct mee aan de slag. Theorie kun je overal wel vinden, maar het leren toepassen is wat anders.  En dat is precies wat we doen in onze opleidingen.

Tijdens de lesdagen gaan we eerst aan de slag met de theorie en daarna leer je hoe je dit kunt inzetten voor jouw afdeling en team. Voordeel is dat je het de volgende dag direct kunt gebruiken. 

Waarom kiezen voor BLOEI?

BLOEI Opleidingen onderscheidt zich doordat wij bewust met kleine groepen van maximaal 8 deelnemers werken. Door de kleinschaligheid kunnen we optimaal gebruik maken van de dynamiek in een groep. Zo doe je samen opdrachten, leer je van elkaar en bouw je een gelijkgestemd netwerk op.

Wij zien jou en wat jij nodig hebt om het op je eigen manier te gaan doen. In al onze opleidingen en trainingen helpen we je om stevig te staan, zonder dat je de verbinding met jezelf verliest.

Onze trainers hebben veel praktijkervaring en dit merk je ook tijdens de lesdagen.  ‘s Morgens doen we de theorie en ‘s middags gaan we aan de slag met praktijkvoorbeelden uit de groep. Alles wat je leert kun je direct de volgende dag toepassen in je werk. Hierdoor merk je direct al resultaat.

Ervaringen

Na al het harde werken aan SEO ben ik hoog in google voor de woorden waar ik op gevonden wil worden. Ik ben zo blij hiermee, en het werkt echt fantastisch voor me. Het aantal Arnhemse cliënten in mijn praktijk heeft een enorme vlucht genomen. Ik zit inmiddels praktisch volgeboekt tot het einde van het jaar en heb mijn eerste wachtlijst aangelegd!
Het SEO/vindbaarheidstraject met jou is zonder twijfel mijn beste business investering geweest en ik ben je nog dagelijks dankbaar voor alle inzichten, adviezen en huiswerkopdrachten die je met me gedeeld hebt! 

Elisabeth Dana

Stuur mij het complete lesprogramma

CRKBO geregistreerd

Al onze opleidingen en trainingen zijn CRKBO geregistreerd. Dus als jouw bedrijf gevestigd in de Regio Zwolle, dan kun je 50% subsidie aanvragen voor jezelf of voor je medewerkers! BLOEI Opleidingen is erkend opleider bij het CRKBO en btw-vrijgesteld. Dus je kunt onze opleidingen voor de helft van het geld volgen. 

Veelgestelde vragen

BLOEI Opleiding is anders door de zeer persoonlijke benadering en aanpak. Wij werken met kleine groepen en de opleiders zijn naast trainers ook spaceholders. Alles blijft in de groep en bij oefeningen word je volledig begeleid zodat jij vanuit vertrouwen groeit. Er is ruimte gecreëerd om juist jouw eigen  vraagstukken in te brengen, naast dat een ander ervan leert, maak jij het direct toepasbaar en de theorie eigen. Wij leren je geen trucjes, laten je niets doen wat niet bij jou past. Voor iedereen is er een manier, samen vinden wij jouw manier.

Deze opleiding is voor ondernemers die zelf willen zorgen voor onlinezichtbaarheid. Voor marketeers die zich willen verdiepen in de kennis van SEO en SEA. Voor webdesigners die meer inzicht willen krijgen in online marketingstrategieën om jouw klanten beter van dienst te zijn. 

De subsidie kun je aanvragen via Upgrade Jezelf Regio Zwolle. Je hebt hiervoor een offerte nodig en je moet de aanvraag doen voordat we starten. Na afloop moet je het BLOEI Certificaat kunnen laten zien. Bel ons gerust, we helpen je graag. 

Ja, het bedrag mag ook in drie termijnen worden betaald.

Een reguliere opleidingdag start om 09.30 uur met de inloop. Om 09.45 uur starten we een terugblik en daarna het theorie gedeelte van die dag. Rond 12.30 uur staat er een heerlijke lunch klaar en daarna gaan we praktisch aan de slag met de theorie. Rond 16.30 uur zijn we klaar.

© 2020-2024 BLOEI Opleidingen | Website door WebKeizerin | Alle rechten voorbehouden.