BLOEI Opleidingen en trainingen Zwolle

Opleidingen voor managers

Je bent manager geworden. Je mag een team aansturen en dit wil je natuurlijk zo goed mogelijk gaan doen. Je wilt groeien als mens en als leidinggevende. Kies dan voor de erkende opleidingen en trainingen van BLOEI. Onze opleidingen zijn kleinschalig, persoonlijk en lekker praktisch. Je kunt er direct mee aan de slag. Je krijgt begeleiding van bevlogen en enthousiaste trainers die zelf veel praktijkervaring hebben.

Als jij echt wilt groeien moet jij zelf mee bewegen. Binnen de theorie ga jij op zoek naar jouw kracht en hoe jij die kunt inzetten voor wat jij wilt behalen of beheersen. Zodat jij de theorie vanuit zelfvertrouwen direct toepasbaar kunt maken in de praktijk. En dat jij kunt groeien, zonder van jezelf verwijderd te hoeven raken.

Door de kleine groepen krijg je veel persoonlijke aandacht en leer je tegelijkertijd ook van je mede-cursisten. Wij geven je niet alleen de theorie en de tools, maar kijken echt naar wie jij bent. Want uiteindelijk begint alles bij jezelf. 

Opleiding Leidinggeven BLOEI Zwolle

Opleiding
leidinggeven

‘Van collega naar manager’
Hoe pak je dit aan?

online verkooptraining Bloei Zwolle

Online
verkooptraining

Verkopen zonder te verkopen, hoe doe je dat?

BLOEI Opleiding Online Marketing Zwolle Deventer

Opleiding
online marketing

Alles leren over online zichtbaarheid

Opleiding startende ondernemers BLOEI Zwolle

Training
Aansturen team

Binnenkort start deze opleiding

Upgrade jezelf met 50% subsidie

Al onze opleidingen en trainingen zijn CRKBO geregistreerd. Dus als jouw bedrijf gevestigd in de Regio Zwolle, dan kun je 50% subsidie aanvragen voor jezelf of voor je medewerkers! BLOEI Opleidingen is erkend opleider bij het CRKBO en btw-vrijgesteld. Dus je kunt onze opleidingen voor de helft van het geld volgen.

Met een offerte van BLOEI vraag je via Upgrade Jezelf Regio Zwolle de subsidie gemakkelijk aan. Je kunt maximaal € 2500,-  subsidie krijgen voor een opleiding van BLOEI. Deze subsidie geldt ook voor werkgevers tot een maximum van € 20.000,- per jaar. Kijk welke andere  mogelijkheden er nog meer zijn. Upgrade jezelf met de opleidingen van BLOEI. 

De kracht van BLOEI Opleidingen

BLOEI Opleidingen en trainingen Zwolle

© 2020-2024 BLOEI Opleidingen | Website door WebKeizerin | Alle rechten voorbehouden.

Chat openen
Waar kan ik je mee helpen?
BLOEI Opleidingen
Open de chat en stel je vraag. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord van ons terug.