BLOEI Opleidingen en trainingen Zwolle

Opleidingen voor ondernemers

Doen wat bij jou en je bedrijf past!

Als ondernemer moet je zelf zorgen voor je eigen ontwikkeling. Je wilt  blijven groeien als ondernemer, maar als mens. Dit kan zijn op gebied van ondernemerschap, verkoopgesprekken of online marketing. Of je hebt je sporen verdiend als ondernemer en wilt graag andere ondernemers gaan coachen. 

Kies dan voor een van de BLOEI Opleidingen. Wij werken met kleine groepen, dus veel aandacht voor jou en daarbij zijn onze lesdagen super praktisch. Je kunt direct aan de slag.

De opleidingen en trainingen worden gegeven door ervaren trainers die zelf al jarenlang ondernemer zijn en jouw praktijksituatie als geen anderen begrijpen.

5/5
Direct, praktisch, ondersteunend, eerlijk, persoonlijk en humoristisch. Helemaal mijn stijl!
George Parker

Je kunt ons kennen van:

Opleidingen en trainingen voor ondernemers

Upgrade jezelf Opleiding Business Coach

Opleiding
Business Coach

Een unieke opleiding tot ondernemerscoach 

Opleiding startende ondernemers BLOEI Zwolle

Opleiding
Ondernemerschap

Hoe start je met je bedrijf en waar vind je klanten? 

BLOEI Opleiding Online Marketing Zwolle Deventer

Opleiding
Online Marketing

Alles leren over online zichtbaarheid

online verkooptraining Bloei Zwolle

Online
verkooptraining

Verkopen zonder te verkopen, hoe doe je dat?

Voordelen van BLOEI

BLOEI Opleidingen en trainingen is gevestigd in Zwolle en wij zijn CRKBO geregistreerd. Dit betekent dat je ook eventueel voor subsidie in aanmerking kan komen. Helemaal als je bent gevestigd in de Regio Zwolle. Door de kleine groepen krijg je veel persoonlijke aandacht en leer je tegelijkertijd ook van je mede-cursisten. En zo bouw je gelijktijdig ook een nieuw netwerk op. 

Wij zijn enthousiaste trainers en hebben allemaal veel praktijkervaring. Wij geven je niet alleen de theorie en de tools, maar kijken echt naar wie jij bent. Want uiteindelijk begint alles bij jezelf. 

Upgrade jezelf met 50% subsidie

Al onze opleidingen en trainingen zijn CRKBO geregistreerd. Dus als jouw bedrijf gevestigd in de Regio Zwolle, dan kun je 50% subsidie aanvragen voor jezelf of voor je medewerkers! BLOEI Opleidingen is erkend opleider bij het CRKBO en btw-vrijgesteld. Dus je kunt onze opleidingen voor de helft van het geld volgen.

Met een offerte van BLOEI vraag je via Upgrade Jezelf Regio Zwolle de subsidie gemakkelijk aan. Je kunt maximaal € 2500,-  subsidie krijgen voor een opleiding van BLOEI. Deze subsidie geldt ook voor werkgevers tot een maximum van € 20.000,- per jaar. Kijk welke andere  mogelijkheden er nog meer zijn. Upgrade jezelf met de opleidingen van BLOEI. 

De kracht van BLOEI Opleidingen

BLOEI Opleidingen en trainingen Zwolle

© 2020-2024 BLOEI Opleidingen | Website door WebKeizerin | Alle rechten voorbehouden.