BLOEI Opleidingen en trainingen

Opleidingen ondernemers en leidinggevenden

Gerichte opleidingen voor mensen met ambitie

Groeien als ondernemer of leidinggevende? Kies voor de erkende opleidingen van BLOEI. Daarmee laat je ook anderen groeien. Hoe mooi! Zet je schrap voor een inspirerend traject waarbij jij centraal staat. Als ondernemer of leidinggevende én als mens. Vele professionals gingen je voor.

50% subsidie

BLOEI Opleidingen en trainingen is erkend opleider bij het CRKBO. Is je bedrijf gevestigd in de Regio Zwolle dan kun je via het Ontwikkelfonds Regio Zwolle tot 50% subsidie ontvangen. Dit geldt voor werkgevers (en hun werknemers) en voor ZZP’ers.

CRKBO Instelling BLOEI Opleidingen Subsidie

Kies jouw opleiding

Onze opleidingen zijn kleinschalig, persoonlijk en lekker praktisch. Je kan er direct mee aan de slag. Je krijgt begeleiding van een bevlogen en enthousiaste trainer die zelf meer dan 25 jaar praktijkervaring heeft.

“Eigenaresse Adinda is een zeer ervaren trainer/business coach die mij een solide basis als business coach heeft weten te geven. Bovendien ben ik door haar positiviteit enorm gegroeid in zelfvertrouwen. Ze is een inspirerende persoonlijkheid. Geen les is hetzelfde of saai. De tools en kennis die zij overdraagt zijn meteen in de praktijk toe te passen. Ik zet ze nog steeds tijdens iedere sessie met mijn klanten in. BLOEI is dus zeker een van de top opleidingen voor toekomstige business coaches of trainers.”

Annemarie Langenhof
Dé beauty ondernemerscoach
5/5

De kracht van Bloei

BLOEI Opleidingen en trainingen
25 +
jaar ervaring
100 +
trainingen gegeven
400 +
mensen getraind

BLOEI prikkelt en inspireert

BLOEI in Zwolle is dé opleider voor ambitieuze ondernemers en andere professionals die willen groeien. Je zoekt graag de verdieping en gaat voor resultaat. Dat doe je niet alleen voor jezelf, je laat ook anderen graag groeien. BLOEI inspireert je met kennis en ervaring uit de praktijk. Jouw situatie en behoefte staan centraal. Je groeit in je vak én als mens.

BLOEI prikkelt en daagt uit. Wil je weten hoe? Schrijf je dan in voor BLOEI Post. 

Jouw trainer

Adinda Keizer is oprichter én hoofdtrainer van BLOEI. Ze heeft jarenlange praktijkervaring opgedaan in sales en leidinggevende functies en de laatste 15 jaar als ondernemer. Adinda hielp al honderden ondernemers om succesvol te worden. Ze is aangesloten als business coach bij de Startversneller voor de provincies Gelderland en Overijssel. Via de Startversneller kun je in aanmerking komen voor een voucher van €1000,- om te besteden aan business coaching.

Adinda Keizer - BLOEI Opleidingen - Over BLOEI