Oprichter Bloei

Adinda Keizer

Over Adinda Keizer

Ik ben getrouwd met Henk. Samen hebben we twee dochters en twee schoonzonen. Na jaren in Nunspeet te hebben gewoond, zijn we in 2020 verhuisd naar Dalfsen in het prachtige Vechtdal. We wonen in het buitengebied en hebben vrij uitzicht over de landerijen. Ik ben gek op buiten-zijn: van wandelen en fietsen tot gewoon lekker buiten zitten. Inmiddels hebben we twee honden, een kat, drie kippen en vier schapen. Elke zondag roei ik bij de roeivereniging Amenophis in Zeewolde. Van april tot en met september geef ik als vrijwilliger roei-instructie aan nieuwe leden van onze vereniging. Het blijft leuk om mensen iets te leren!

Al meer dan tien jaar coach en train ik allerlei soorten mensen. Hierin heb ik een geheel eigen methode ontwikkeld, die nèt even anders is dan anderen. En dit slaat aan! Mensen doen zaken met mensen. Daarom vind ik dat naast de commerciële vaardigheden, het persoonlijke aspect ook heel belangrijk is. In de coaching en training kijk ik altijd wie de persoon is die bij mij aan tafel zit en waar de kracht van hem of haar ligt.

Video afspelen

Ontstaan van BLOEI Opleidingen

Regelmatig moest ik ‘nee’ verkopen omdat de agenda helemaal vol liep. Zo ontstond het idee om mijn kennis en ervaring te delen met anderen. Ik ben begonnen met het uitschrijven van de opleiding tot Ondernemerscoach. Midden in de Corona-tijd ben ik gestart met de eerste groep en wat een feestje was dat! De deelnemers waren super enthousiast en ik werd zo blij en gelukkig om hen te mogen opleiden tot ondernemerscoach. Gedurende de acht maanden ontstond er een prachtige band onderling en hieruit is een mooie samenwerking ontstaan. Al snel kwam de vraag of ik ook een opleiding tot Trainer wilde ontwikkelen. Een volgend zaadje was gepland, maar het duurde nog twee jaar voordat ook deze opleiding stond.

Erkende CRKBO Opleidingen

BLOEI Opleidingen en trainingen is erkend opleider bij het CRKBO. Is je bedrijf gevestigd in de Regio Zwolle dan kun je via het Ontwikkelfonds Regio Zwolle tot 50% subsidie ontvangen. Dit geldt voor werkgevers (en hun werknemers) en voor ZZP’ers.

CRKBO Instelling BLOEI Opleidingen Subsidie

Bloei Deelnemers

Kenmerkend van de mensen die de BLOEI opleidingen volgen, is dat zij levenservaring hebben en graag anderen willen begeleiden in hun groei. En dat is ook waar ik voor sta! Het delen van kennis, tips en eigenlijk alles wat ik weet. Ik geloof niet in concurrentie maar juist in verbinding.

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek

Je vult je gegevens in en ik bel je op het afgesproken tijdstip. Zo leren we elkaar beter kennen en weten we snel of er een klik is. Want dat vind ik belangrijk als we samen aan de slag gaan.