BLOEI Opleidingen en trainingen

Over trainingsbureau BLOEI

Voor ambitieuze, ondernemende mensen

Als je groeit in je werk, dan groei je als persoon. En andersom. En dat voelt goed! Bij BLOEI kijken we daarom niet alleen naar wat jij wilt leren, maar vooral ook naar wie jij bent. En hoe jij het best tot je recht komt. Onze opleidingen en trainingen zijn daarom nét even anders. Kleinschalig en persoonlijk, resultaatgericht en lekker praktisch. Alles wat je leert, kan je direct gebruiken. Jij staat centraal.

Trainingsbureau in Zwolle

BLOEI in Zwolle is de erkende opleider voor ambitieuze ondernemers en andere ondernemende professionals die willen groeien. Je zoekt graag de verdieping en gaat voor resultaat. Dat doe je niet alleen voor jezelf, je wilt ook anderen laten groeien. Zoals wij jóu helpen groeien, als mens en in je vak. Wij helpen je om zakelijk succes te behalen, op de manier die bij jou past. Ultiem maatwerk dus.

CRKBO Instelling BLOEI Opleidingen Subsidie

Onze merkwaarden

BLOEI is geen doorsnee trainingsbureau. Niet bepaald. We prikkelen en dagen uit. En inspireren je met kennis en ervaring uit de praktijk. Altijd in verbinding met de mens achter de professional.

BLOEI Opleidingen

Bekwaamheid

Als cursist profiteer jij volop van de praktijkervaring die we opdeden, als opleider en ondernemer en in het leven. We leren ook van cursisten. En cursisten van elkaar. Zo slijpen we onze trainingen en opleidingen continu bij, met steeds nieuwe kennis en ervaring.

BLOEI Opleidingen

Orginaliteit

Onze trainingen en opleidingen zijn nét even anders dan je misschien verwacht. Wij houden van originaliteit. Waarom? Omdat jij zelf origineel bent. Als in: uniek. We stemmen de training daarom af op jouw wensen en talenten. Verwacht ook veel humor. Plezier is belangrijk voor een geslaagde training of opleiding.

BLOEI Opleidingen

Diepgang

Yep, we gaan de diepte in. En kijken daarbij naar de mens achter de deelnemer. Wie ben jij? Wat drijft jou? Wat houdt jou tegen? Je groeit bij ons dus niet alleen in je werk, maar ook als mens. Na de opleiding of training sta je sterker in je schoenen. Je ziet met vertrouwen je groei tegemoet.

BLOEI Opleidingen

Daadkracht

We houden van aanpakken. En jij vast ook. Daarom ga je in elke les praktisch aan de slag met de theorie uit de vorige les. Alles is toegespitst op jouw eigen situatie. En wat je vandaag leert, kan je morgen direct toepassen in je werk. Zo groei je snel, sneller, snelst.

BLOEI Opleidingen

Enthousiasme

En als kers op de taart: een bevlogen en enthousiaste trainer die zelf uit de praktijk komt. Adinda Keizer weet waarover ze praat en helpt jou graag van harte verder.

 

De kracht van Bloei

BLOEI Opleidingen en trainingen
25 +
jaar ervaring
100 +
trainingen gegeven
400 +
mensen getraind

BLOEI prikkelt en inspireert

BLOEI in Zwolle is dé opleider voor ambitieuze ondernemers en andere professionals die willen groeien. Je zoekt graag de verdieping en gaat voor resultaat. Dat doe je niet alleen voor jezelf, je laat ook anderen graag groeien. BLOEI inspireert je met kennis en ervaring uit de praktijk. Jouw situatie en behoefte staan centraal. Je groeit in je vak én als mens.

BLOEI prikkelt en daagt uit. Wil je weten hoe? Schrijf je dan in voor BLOEI Post. 

Jouw trainer

Adinda Keizer is oprichter én hoofdtrainer van BLOEI. Ze heeft jarenlange praktijkervaring opgedaan in sales en leidinggevende functies en de laatste 15 jaar als ondernemer. Adinda hielp al honderden ondernemers om succesvol te worden. Ze is aangesloten als business coach bij de Startversneller voor de provincies Gelderland en Overijssel. Via de Startversneller kun je in aanmerking komen voor een voucher van €1000,- om te besteden aan business coaching.

Adinda Keizer - BLOEI Opleidingen - Over BLOEI