Pitchtraining voor ondernemers

In 1 dag een overtuigende elevatorpitch

Hoe breng je jouw verhaal of idee krachtig en overtuigend over? Dat leer je tijdens de pitchtraining van BLOEI. Een unieke training waarin je leert hoe je jouw bedrijf op originele wijze presenteert, in woord én beeld. Een interactieve dag boordevol praktijktips, presentatietips en frisse ideeën.

In de individuele training ‘Krachtige pitch die bijblijft’ leer je in 1 dag hoe je jezelf en je bedrijf professioneel kunt presenteren. Je gaat aan de slag met je merkwaarden en je ideale klant en daarna heb je alle ingrediënten voor jouw unieke pitch. 

Aan het einde van de dag ga jij naar huis met een overtuigende elevatorpitch. 

Van Merkwaarden naar elevatorpitch

Een goede, pakkende pitch is best lastig. Een pitch is al gauw langdradig, onduidelijk of saai (gaap). In de pitchtraining gaan we daarom eerst terug naar de kern: jouw Merkwaarden. Waarom doen klanten zaken met jouw bedrijf? Ook bepalen we jouw ideale klant én bekijken we wat jou bijzonder maakt als ondernemer. Daarna gaan we aan de slag met jouw pitch. 

Onderwerpen in de pitchtraining

Kort en krachtig jouw verhaal

Herken je dat? Er wordt in een gesprek gevraagd om kort iets te vertellen over je bedrijf. Kun jij kort en krachtig de kern weergeven van je werkzaamheden en het nut ervan? Ook datgene wat je uitstraalt geeft een indruk aan je gesprekspartner. Hoe bewust ben jij je van je houding? Hoe breng je duidelijk over wie je bent en wat je doet op een manier die bij je past. Kortom: een elevatorpitch houden!

Resultaten van de BLOEI Pitchtraining

Na afloop van de training heb jij een krachtige pitch. Je kunt vertellen waarom de klant met jou zaken doet en door alle presentatietips kun je je verhaal goed vertellen.

ALLES OP EEN RIJTJE

695,- btw vrij
  • Maatwerk training
  • Datum en tijdstip in overleg
  • Alle aandacht voor jou
  • Trainingslocatie in Zwolle
  • * Mogelijkheden met meerdere personen bespreekbaar

Jouw trainer

Adinda Keizer is oprichter én hoofdtrainer van BLOEI. Ze heeft jarenlange praktijkervaring opgedaan in sales en leidinggevende functies en de laatste 14 jaar als ondernemer. Adinda hielp al honderden ondernemers om succesvol te worden. Ze is aangesloten als business coach bij de Startversneller voor de provincies Gelderland en Overijssel. Via de Startversneller kun je in aanmerking komen voor een voucher van €1000,- om te besteden aan business coaching.

50% subsidie

BLOEI Opleidingen en trainingen is erkend opleider bij het CRKBO. Is je bedrijf gevestigd in de Regio Zwolle dan kun je via het Ontwikkelfonds Regio Zwolle tot 50% subsidie ontvangen. Dit geldt voor werkgevers (en hun werknemers) en voor ZZP’ers.

CRKBO Instelling BLOEI Opleidingen Subsidie

Veelgestelde vragen over deze training

Ja, dan is deze training echt iets voor jou. Aan het einde van de dag kun jij je eigen verhaal in 1 minuut vertellen. Beloofd!

Het is heel verstandig om alle trainingen te volgen. Ze volgen elkaar op. Als je ze allemaal hebt gedaan dan ben je klaar voor het echte werk! Vermeld in het aanmeldformulier dat je graag alle drie de trainingen volgt. Ik neem dan even contact met je op.

Ton Keesom

“Vanaf de eerste bijeenkomst was het duidelijk: dit is iemand die weet hoe je onderneemt, wat je daarvoor moet doen om succesvol te zijn en wat je als startende onderneming op je weg tegenkomt. Adinda weet zich uitstekend in jou en je business te verplaatsen en komt met interessante en concrete ideeën en aanwijzingen. En dat koppelt ze dan ook nog aan dynamiek, sympathie en persoonlijke interesse. In een woord Top dus! Veel dank.”

Ton Keesom
Managementondersteuner
5/5

Ik wil een privé training

Wil jij graag leren pitchen op jóuw manier? Meld je aan voor de BLOEI Pitchtraining. Persoonlijk, prikkelend en lekker praktisch.

Je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.