BLOEI Opleidingen en trainingen Zwolle

Subsidie BLOEI

50% subsidie voor opleidingen van BLOEI

BLOEI Opleidingen en trainingen is erkend opleider bij het CRKBO. Is je bedrijf gevestigd in de Regio Zwolle dan kun je via het Ontwikkelfonds Regio Zwolle tot 50% subsidie ontvangen. Dit geldt voor werkgevers (en hun werknemers) en voor ZZP’ers.

CRKBO Instelling BLOEI Opleidingen Subsidie

Ontwikkelfonds Regio Zwolle

Ben je mkb’er, werkgever of zzp’er? Is je bedrijf gevestigd in Regio Zwolle en wil je extra investeren in de skills en knowhow van jouw medewerkers?

Dan kun je subsidie aanvragen via het Ontwikkelfonds. Dit kan zijn voor je medewerkers of voor jezelf. Je hebt voor de opleiding begint een offerte nodig en na afloop moet je het BLOEI certificaat kunnen laten zien. 

Welke plaatsen horen bij de Regio Zwolle?

Het Ontwikkelfonds Regio Zwolle is een samenwerking tussen 20 regiogemeenten (van de 22 regio gemeentes), 4 provincies, werkgevers- en werknemersorganisaties, UWV Werkbedrijf en onderwijs. De 4 provincies zijn Drenthe, Flevoland, Gelderland en Overijssel. De 20 gemeenten zijn Dalfsen, De Wolden, Dronten, Elburg, Hattem, Heerde, Hardenberg, Kampen, Meppel, Noordoostpolder, Nunspeet, Oldebroek, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld, Zwartewaterland en Zwolle.

 • Aan de aanvrager kan minimaal € 125,- en maximaal € 2.500,- per werknemer en/of per eigenaar van een rechtsvorm subsidie worden verstrekt gedurende de looptijd van deze regeling (tot en met 31 december 2023).

 • Per kalenderjaar mag je als werkgever en/of eigenaar van een rechtsvorm maximaal € 20.000,- subsidie aanvragen.

 • De subsidieaanvraag mag bestaan uit meerdere vakgerelateerde scholingstrajecten.

 • De subsidie bedraagt maximaal 50% van de kosten die voor subsidie in aanmerking komen.

 • Kosten die voor subsidie in aanmerking komen zijn directe scholingskosten, zoals cursus-, examen-, boeken- en arrangementskosten. Arrangementskosten zijn de door de opleider verplicht gestelde kosten voor maaltijden, consumpties en overnachtingskosten.

 • De subsidieaanvraag heeft betrekking op vakinhoudelijke, functiegericht of op transitieopgaven gerichte om-, her- en bijscholing met als doel de arbeidsmarktpositie van degene waarvoor de subsidieaanvraag wordt gedaan, te versterken.

 • De gewenste scholing is een erkende opleiding en/of wordt gegeven door een erkende opleider of onderwijsinstelling.
  1. VAVO / MBO / HBO
  2. CEDEO
  3. NRTO
  4. CRKBO

 • De scholing mag geen betrekking hebben op wettelijke verplichtingen of op regulier bekostigd onderwijs.

 • Het scholingstraject waarvoor subsidie wordt aangevraagd mag nog niet zijn gestart, moet binnen zes maanden na de toekenning van de subsidie zijn gestart en moet binnen achttien maanden na de start van de opleiding zijn afgerond.

 • Er kan maximaal twee keer subsidie worden verstrekt voor dezelfde werknemer en/of eigenaar van een rechtsvorm, gedurende de looptijd van de verordening. De aanvragen mogen geen betrekking hebben op dezelfde scholing.

© 2020-2024 BLOEI Opleidingen | Website door WebKeizerin | Alle rechten voorbehouden.