Adinda Keizer

_______

Tariner Coaching Opleiding BLOEI

Wie is Adinda Keizer?

Adinda Keizer is ondernemerscoach en commercieel trainer bij Vindjeklant. Met 14 jaar saleservaring is Adinda Keizer in 2008 gestart met haar eigen bedrijf. Vanaf het begin gaf ze verkooptrainingen aan accountmanagers en ging met hen mee op klantenbezoek. Na een aantal jaren kwamen daar steeds meer ondernemers bij en met name haar praktijkervaring in sales vind je terug in de manier van coachen en trainen.

Inmiddels heeft ze door jarenlange ervaring de Vindjeklant-aanpak ontwikkeld. Hierin maakt ze gebruik van het Vindjeklantspel Merkwaarden, haar eigen verkooptraining, een zelfontwikkelde netwerkformule.
Heel belangrijk hierbij is dat er altijd wordt gecoacht 'vanaf de stoel van de klant'. En heel kenmerkend voor de Vindjeklant-aanpak is dat het persoonlijk is en echt past bij de ondernemer. Je zet als het ware de ondernemer in BLOEI zodat deze door een kort coachtraject zelf kan groeien.

Door het succes van de Vindjeklant-aanpak zitten de coachtrajecten van Adinda behoorlijk vol. Het idee achter BLOEI opleidingen is dat Adinda graag deze aanpak wil delen met mensgerichte coaches. Zo ontstaat er een groep gelijkgestemde ondernemerscoaches die elkaar werk gunnen en die met dezelfde methode coachen, ieder op hun eigen manier.

Vindjeklant Methode, Coaching opleiding BLOEI

"Het allerleukste aan mijn werk zijn mensen! Mensen zijn allemaal anders en ik geloof dat je moet ondernemen op een manier die bij je past. Dan sta je in je kracht en komen de opdrachten vanzelf."

Adinda Keizer - Trainer BLOEI

Mijlpalen in ondernemerschap van Adinda Keizer

2021 | Uitgave jubileumkrant Adinda's Journaal
2020 | Start BLOEI opleidingen
2019 | Organisatie 2e editie Startersdag Veluwe
2018 | Oprichting van de Stichting Starterscollectief Veluwe
2018 | Organisatie eerste Startersdag Veluwe.
2017 | Ambassadeur van ZZP Nederland geworden voor de provincies Gelderland en Overijssel
2015 | 2e editie Beurs KIK in Dolfinarium Harderwijk
2014 | 1e editie van Beurs KIK in samenwerking met Henny Blokhuis van Ziezo!
2014 | Drie nieuwe edities Vindjeklantspel: Acquisitie, Netwerken en Merkwaarden
2013 | Lancering van het Vindjeklantspel. Een kaartspel met vragen en antwoorden voor startende ondernemers.
2012 | Fusie van 121salestraining met Vindjeklant.nl.
2011  | Ontstaan van Vindjeklant.nl
2008 | Start van 121salestraining. Ik gaf 1 op 1 verkooptrainingen aan accountmanagers en ging ook mee op klantenbezoek.

Ondernemerscoach opleiding Bloei

Ontmoet de BLOEI Coaches

Renate Termaat
BLOEI 2020/2021

"Als online marketing coach heb ik door BLOEI nog meer handvatten gekregen om mijn coachklanten te kunnen helpen. Vooral de methodiek en het merkwaardenspel zijn waardevolle aanvullingen die niet mogen ontbreken in een coachingstraject."

Michiel van der Linden
BLOEI 2020/2021

"Als personal trainer begeleid ik ondernemers om fysiek in hun kracht te staan. Met de Bloei opleiding tot ondernemers coach heb ik de handvatten om ze ook te begeleiden in het ondernemerschap. Een fantastische combinatie!"

Karin van Duinen
BLOEI 2020/2021

"Adinda gaat voor Echt resultaat, realiteit gecombineerd met oprechte interesse. Ik kreeg alle handvatten om me te ontwikkelen als ondernemers coach. Terwijl tegelijkertijd mijn eigen onderneming zich ook helemaal heeft gevormd."

Gert Dobbenberg
BLOEI 2020/2021

"Met de no-nonsense benadering van de Bloei coaching methode help ik mijn klanten niet alleen met hun online en offline marketing maar ik help ze nu ook flinke stappen te zetten in hun ondernemerschap!"

Lees hier de nieuwste blog van BLOEI >>>