BLOEI Opleidingen en trainingen Zwolle

Opleidingen en trainingen voor ondernemers

Als ondernemer moet je zelf zorgen voor je eigen ontwikkeling. Je wilt door blijven groeien zo wel als mens en als ondernemer. BLOEI Opleidingen en trainingen is gevestigd in Zwolle en wij zijn CRKBO gecertificeerd. Dit betekent dat je ook eventueel voor subsidie in aanmerking kan komen. Helemaal als je bent gevestigd in de Regio Zwolle  

Onze opleidingen zijn kleinschalig, heel persoonlijk en super praktisch. Met alles wat je bij ons leert, kun je direct mee aan de slag. De opleidingen en trainingen worden gegeven door ervaren ondernemers, die jouw praktijksituatie snappen. 

Door de kleine groepen krijg je veel persoonlijke aandacht en leer je tegelijkertijd ook van je mede-cursisten. En zo bouw je gelijktijdig ook een nieuw netwerk op. 

Wij zijn enthousiaste trainers en hebben allemaal veel praktijkervaring. Wij geven je niet alleen de theorie en de tools, maar kijken echt naar wie jij bent. Want uiteindelijk begint alles bij jezelf. 

Upgrade jezelf Opleiding Business Coach

Opleiding
Business Coach

Een unieke opleiding tot business coach 

Opleiding startende ondernemers BLOEI Zwolle

Opleiding
ondernemerschap

Hoe start je met je bedrijf en waar vind je klanten? 

BLOEI Opleiding Online Marketing Zwolle Deventer

Opleiding
online marketing

Alles leren over online zichtbaarheid

online verkooptraining Bloei Zwolle

Online
verkooptraining

Verkopen zonder te verkopen, hoe doe je dat?

Upgrade jezelf met 50% subsidie

Al onze opleidingen en trainingen zijn CRKBO geregistreerd. Dus als jouw bedrijf gevestigd in de Regio Zwolle, dan kun je 50% subsidie aanvragen voor jezelf of voor je medewerkers! BLOEI Opleidingen is erkend opleider bij het CRKBO en btw-vrijgesteld. Dus je kunt onze opleidingen voor de helft van het geld volgen.

Met een offerte van BLOEI vraag je via Upgrade Jezelf Regio Zwolle de subsidie gemakkelijk aan. Je kunt maximaal € 2500,-  subsidie krijgen voor een opleiding van BLOEI. Deze subsidie geldt ook voor werkgevers tot een maximum van € 20.000,- per jaar. Kijk welke andere  mogelijkheden er nog meer zijn. Upgrade jezelf met de opleidingen van BLOEI. 

De kracht van Bloei

BLOEI Opleidingen en trainingen Zwolle

© 2020-2024 BLOEI Opleidingen | Website door WebKeizerin | Alle rechten voorbehouden.

Chat openen
Waar kan ik je mee helpen?
BLOEI Opleidingen
Open de chat en stel je vraag. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord van ons terug.