BLOEI Opleidingen en trainingen

Trainingen Voor ondernemers en medewerkers

Trainingen voor een snelle boost

Geef je bedrijf een snelle boost met de trainingen voor ondernemers en medewerkers van bedrijven. Volg een netwerktraining, een verkooptraining of een pitchtraining. Of: volg ze allemaal! Onze trainingen zijn nét even anders. Persoonlijk, inspirerend en met humor. De trainingen zijn lekker praktisch: je kan direct aan de slag. En hebt er dus direct voordeel van.

Als ondernemer of medewerker is het verstandig om jezelf te blijven ontwikkelen en een training hoort daarbij. De trainingen van BLOEI zijn gericht op vaardigheden en direct toepasbaar in de praktijk.

Een trainer die meedenkt, praktische tips geeft en met veel humor en enthousiasme de trainingen verzorgt. Kenmerkend voor de wijze van training geven is de persoonlijke aanpak. De groepen zijn niet te groot zodat iedereen aandacht krijgt tijdens de training en dus ook rendement haalt uit het geleerde.

Verkooptraining

In deze training leer je hoe je op een effectieve en natuurlijke manier kunt verkopen op een manier die bij jou past. We geven je handige tips en tricks die je direct kunt toepassen in de praktijk om alles uit jouw verkoopgesprekken te halen.

Tijdens deze training richten we ons niet alleen op de non-verbale communicatie, maar ook op de opbouw van een gesprek. Hoe begin je een verkoopgesprek? Hoe bouw je een goede relatie op met de klant? En hoe sluit je een verkoopgesprek succesvol af? Dit zijn allemaal vragen waar we tijdens deze training antwoord op geven.

Onze ervaren trainer heeft jarenlange praktijkervaring in de verkoop. Met behulp van praktische voorbeelden en oefeningen zorgt de trainer ervoor dat je de geleerde technieken direct kunt toepassen in jouw eigen verkoopgesprekken.

Netwerktraining

Tijdens deze training leer je alles over netwerken en hoe je deze effectief kunt inzetten. We geven je uitleg over de verschillende soorten netwerken en hoe je deze kunt benaderen. Daarnaast bespreken we de netwerkcirkel, een handig model om te gebruiken bij het opbouwen en onderhouden van jouw netwerk.

Onze training is praktisch, laagdrempelig en flink inspirerend. We zorgen ervoor dat je direct aan de slag kunt met het uitbreiden en versterken van jouw netwerk. We geven je handige tips en tricks, zodat je jouw netwerk op een effectieve en natuurlijke manier kunt benaderen.

Een belangrijk onderdeel van de training is het leren hoe je jouw netwerk kunt inzetten voor nieuwe opdrachten. Hoe kun je jouw netwerk benaderen voor nieuwe kansen? Hoe kun je jouw netwerk laten weten waar je naar op zoek bent? En hoe kun je jouw netwerk op een goede manier onderhouden?

Pitchtraining

Tijdens deze training leer je hoe je jouw verhaal krachtig en overtuigend kunt presenteren. Je krijgt veel praktische tips en samen gaan we aan de slag met jouw unieke verhaal.

Een belangrijk onderdeel van de training is het werken met Merkwaarden. Wat zijn  jouw onderscheidend vermogen en hoe kun je dit gebruiken om jouw verhaal kracht bij te zetten? Daarnaast gaan we op zoek naar jouw lievelingsklant. Wie is jouw ideale klant en hoe wil deze persoon aangesproken worden?

Met al deze ingrediënten gaan we jouw unieke pitch creëren. Tijdens de training zorgen we ervoor dat je ook kunt oefenen met jouw pitch. Onze ervaren trainer geeft je persoonlijke feedback en tips, zodat je jouw verhaal nog krachtiger kunt neerzetten.

50% subsidie

BLOEI Opleidingen en trainingen is erkend opleider bij het CRKBO. Is je bedrijf gevestigd in de Regio Zwolle dan kun je via het Ontwikkelfonds Regio Zwolle tot 50% subsidie ontvangen. Dit geldt voor werkgevers (en hun werknemers) en voor ZZP’ers.

CRKBO Instelling BLOEI Opleidingen Subsidie

Adinda heeft met haar expertise precies de vinger op “de zere plek” gelegd in mijn acquisitie, door figuurlijk op de stoel van mijn klanten te gaan zitten. Het was voor mij zowel een bevestiging van dingen die beter kunnen als dat het heeft gezorgd voor nieuwe inzichten en oplossingen.
Ik ben zeer benieuwd naar het resultaat na het doorvoeren van alle suggesties. Het was een hele productieve dag door Adinda haar enthousiaste aanpak en prettige manier van communiceren die goed bij mij past.

Mascha Greuter
Fotograaf
5/5

De kracht van Bloei

BLOEI Opleidingen en trainingen
25 +
jaar ervaring
100 +
trainingen gegeven
400 +
mensen getraind

BLOEI prikkelt en inspireert

BLOEI in Zwolle is dé opleider voor ambitieuze ondernemers en andere professionals die willen groeien. Je zoekt graag de verdieping en gaat voor resultaat. Dat doe je niet alleen voor jezelf, je laat ook anderen graag groeien. BLOEI inspireert je met kennis en ervaring uit de praktijk. Jouw situatie en behoefte staan centraal. Je groeit in je vak én als mens.

BLOEI prikkelt en daagt uit. Wil je weten hoe? Schrijf je dan in voor BLOEI Post. 

Jouw trainer

Adinda Keizer is oprichter én hoofdtrainer van BLOEI. Ze heeft jarenlange praktijkervaring opgedaan in sales en leidinggevende functies en de laatste 15 jaar als ondernemer. Adinda hielp al honderden ondernemers om succesvol te worden. Ze is aangesloten als business coach bij de Startversneller voor de provincies Gelderland en Overijssel. Via de Startversneller kun je in aanmerking komen voor een voucher van €1000,- om te besteden aan business coaching.

Adinda Keizer - BLOEI Opleidingen - Over BLOEI