Trainingen Voor ondernemers en medewerkers

Trainingen voor een snelle boost

Geef je bedrijf een snelle boost met de trainingen voor ondernemers en medewerkers van bedrijven. Volg een netwerktraining, een verkooptraining of een pitchtraining. Of: volg ze allemaal! Onze trainingen zijn nét even anders. Persoonlijk, inspirerend en met humor. De trainingen zijn lekker praktisch: je kan direct aan de slag. En hebt er dus direct voordeel van.

Als ondernemer of medewerker is het verstandig om jezelf te blijven ontwikkelen en een training hoort daarbij. De trainingen van BLOEI zijn gericht op vaardigheden en direct toepasbaar in de praktijk.

Een trainer die meedenkt, praktische tips geeft en met veel humor en enthousiasme de trainingen verzorgt. Kenmerkend voor de wijze van training geven is de persoonlijke aanpak. De groepen zijn niet te groot zodat iedereen aandacht krijgt tijdens de training en dus ook rendement haalt uit het geleerde.

50% subsidie

BLOEI Opleidingen en trainingen is erkend opleider bij het CRKBO. Is je bedrijf gevestigd in de Regio Zwolle dan kun je via het Ontwikkelfonds Regio Zwolle tot 50% subsidie ontvangen. Dit geldt voor werkgevers (en hun werknemers) en voor ZZP’ers.

CRKBO Instelling BLOEI Opleidingen Subsidie

Kies jouw training

Kies voor de netwerktraining of verkooptraining of pitchtraining. Of: volg ze alle drie! Je kunt dan direct verder met de groei van je bedrijf. 

Adinda heeft met haar expertise precies de vinger op “de zere plek” gelegd in mijn acquisitie, door figuurlijk op de stoel van mijn klanten te gaan zitten. Het was voor mij zowel een bevestiging van dingen die beter kunnen als dat het heeft gezorgd voor nieuwe inzichten en oplossingen.
Ik ben zeer benieuwd naar het resultaat na het doorvoeren van alle suggesties. Het was een hele productieve dag door Adinda haar enthousiaste aanpak en prettige manier van communiceren die goed bij mij past.

Mascha Greuter
Fotograaf
5/5

De kracht van Bloei

BLOEI Opleidingen en trainingen
25 +
jaar ervaring
100 +
trainingen gegeven
400 +
mensen getraind

BLOEI prikkelt en inspireert

BLOEI in Zwolle is dé opleider voor ambitieuze ondernemers en andere professionals die willen groeien. Je zoekt graag de verdieping en gaat voor resultaat. Dat doe je niet alleen voor jezelf, je laat ook anderen graag groeien. BLOEI inspireert je met kennis en ervaring uit de praktijk. Jouw situatie en behoefte staan centraal. Je groeit in je vak én als mens.

BLOEI prikkelt en daagt uit. Wil je weten hoe? Schrijf je dan in voor BLOEI Post. 

Jouw trainer

Adinda Keizer is oprichter én hoofdtrainer van BLOEI. Ze heeft jarenlange praktijkervaring opgedaan in sales en leidinggevende functies en de laatste 15 jaar als ondernemer. Adinda hielp al honderden ondernemers om succesvol te worden. Ze is aangesloten als business coach bij de Startversneller voor de provincies Gelderland en Overijssel. Via de Startversneller kun je in aanmerking komen voor een voucher van €1000,- om te besteden aan business coaching.

Adinda Keizer - BLOEI Opleidingen - Over BLOEI