Verkooptraining voor ondernemers en medewerkers

Verkopen zonder te verkopen

Dit is dé individuele verkooptraining voor mensen die niet van verkopen houden. In een dagdeel leer je verkopen op een manier die bij jou past. Zowel ondernemers als medewerkers volgen deze salestraining, mét resultaat.

In deze privé training leer je hoe je meer informatie krijgt van je potentiële klant om daar je voordeel mee te kunnen doen. De structuur van het verkoopgesprek wordt uitlegt en je ontvangt allerlei handige tips die je kunt inzetten bij de klant. Als je de structuur van het gesprek goed hanteert, heeft je offerte meer waarde en maak je meer kans op de opdracht.

Meld je aan en leer ook hoe jij meer haalt uit je verkoopgesprekken. 

Haal meer uit jouw verkoopgesprek

Een verkoopgesprek voeren is the horror voor mensen die niets met verkopen hebben. Maar als ondernemer moet je toch zelf je opdrachten binnenhalen. Ook als medewerker kan je er een stukje verkoop bij krijgen, terwijl je er niet voor bent opgeleid. In deze training leer je de opbouw van een goed verkoopgesprek. Aan de hand van deze structuur ontdek je hoe je kan verkopen zonder te verkopen.

In deze training leer je hoe je meer haalt uit jouw verkoopgesprekken. De tips & tricks kan je direct toepassen in je werk. Hoe fijn!

Onderwerpen in de BLOEI Verkooptraining

Bewezen succesvolle Verkooptraining

De verkooptraining “Verkopen zonder te verkopen” komt uit de praktijk. Adinda heeft zelf dik 20 jaar in sales gezeten en alles wat zij je leert is praktisch en direct toepasbaar. De verkooptraining is inmiddels gevolgd door honderden mensen en iedereen is verrast hoe simpel je een gesprek kunt sturen. De training wordt gegeven in Zwolle. Persoonlijke aandacht staat voorop.

Resultaten van de BLOEI Verkooptraining

Je weet hoe je de leiding kunt nemen in een verkoopgesprek en waar je op kunt letten. Je bent je bewust van de non verbale signalen die de klant geeft. En je hebt geleerd hoe je een gesprek goed kunt afsluiten en zo optimaal rendement kunt halen uit je gesprekken.

ALLES OP EEN RIJTJE

450,- btw vrij
  • Maatwerk training
  • Datum en tijdstip in overleg
  • Alle aandacht voor jou
  • Trainingslocatie in Zwolle
  • * Mogelijkheden met meerdere personen bespreekbaar

Jouw trainer

Adinda Keizer is oprichter én hoofdtrainer van BLOEI. Ze heeft jarenlange praktijkervaring opgedaan in sales en leidinggevende functies en de laatste 14 jaar als ondernemer. Adinda hielp al honderden ondernemers om succesvol te worden. Ze is aangesloten als business coach bij de Startversneller voor de provincies Gelderland en Overijssel. Via de Startversneller kun je in aanmerking komen voor een voucher van €1000,- om te besteden aan business coaching.

50% subsidie

BLOEI Opleidingen en trainingen is erkend opleider bij het CRKBO. Is je bedrijf gevestigd in de Regio Zwolle dan kun je via het Ontwikkelfonds Regio Zwolle tot 50% subsidie ontvangen. Dit geldt voor werkgevers (en hun werknemers) en voor ZZP’ers.

CRKBO Instelling BLOEI Opleidingen Subsidie

Veelgestelde vragen over deze training

Ja, deze training is juist voor mensen die eigenlijk verkopen een ‘vies’ woord vinden. In deze training leer je juist hoe je resultaat behaalt door juist niet te verkopen.

Ja, dat kan. Je kunt je samen opgeven en dan plannen we een datum.

Ja, dat kan. Op het platform Studytube staat de online Verkooptraining die je kunt volgen in je eigen tijd. 

BLOEI Opleidingen 1-daagse training Verkooptraining Q&A

“Sales is van nature niet mijn passie, maar met jouw coaching heb ik toch de energie gekregen om er meer uit te halen. Je maakt het persoonlijk en kijkt wat bij een persoon past. Met simpele tips probeer je de sales-drempel weg te halen en dat heeft enorm geholpen.”

Q&A
Retailexperts
5/5

Ik wil een privé training

Wil jij graag leren verkopen op jóuw manier? Meld je aan voor de BLOEI Verkooptraining. Persoonlijk, prikkelend en lekker praktisch.

Je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.