BLOEI Opleidingen en trainingen Zwolle

Online verkooptraining

Verkopen zonder te verkopen

Hoe voer je een goed verkoopgesprek?

Verkopen zonder te verkopen
(de training volg je online op het platform Studytube)

Voor mensen die niet commercieel zijn is het voeren van verkoopgesprekken een nachtmerrie. Ze hebben niets met verkoop, maar de omstandigheden dwingen hen toch om iets met verkoop te gaan doen.
 
Als ondernemer zul je bijvoorbeeld toch zelf je opdrachten moeten binnenhalen, waarbij men vaak niet verder komt dan een leuk gesprek en kabbelt het einde een beetje weg.
Daarnaast worden de taken voor medewerkers binnen organisaties steeds breder, waarbij sommigen opeens ook een stukje verkoop erbij gaan doen, terwijl ze hier niet voor opgeleid zijn.
 
Deze online training is speciaal ontwikkeld voor ondernemers en medewerkers die hun product of dienst moeten verkopen, maar eigenlijk niets met ‘verkoop’ hebben. In de training leer je ‘verkopen’ op een manier die bij jou past.
Onze trainer Adinda Keizer is al jaren aangesloten bij het platform Studytube, vandaar dat je deze training op dat platform online kunt volgen. 

Trainer

Adinda Keizer BLOEI Trainer

Wat ga je leren?

Hoe voer je een goed verkoopgesprek? 
Als je via een vaststaande structuur je verkoopgesprek opbouwt, kom je aan het einde van het gesprek goed uit. Door het stellen van de juiste vragen vertelt de potentiële klant wat zijn behoefte is. Daarna volgt de argumentatiefase waarin jij vertelt wat je voor de klant kunt betekenen. Het op de juiste manier inzetten van stiltes, heeft tot gevolg dat de potentiële klant zelf vragen naar de opdracht.

Welke vorm van acquisitie past bij jou? 
Verkopen is geen trucje en je kunt het pas echt goed als je het doet op een manier die bij je past. Er zijn verschillende vormen van acquisitie en als je deze kent, kun je kiezen welke vorm het beste bij jou past.

Hoe creëer je de gunfactor bij de klant? 
Je kunt de gunfactor beïnvloeden door het bewust inzetten van non-verbale communicatie. Het gevolg is dat je klant zich prettig voelt bij jou en hierdoor jou sneller de opdracht gunt. Want je kunt nog zo’n mooi verhaal hebben, maar als de klant jou niet aardig vindt, krijg je geen opdracht.

Hoe stel je de juiste vragen? 
Tijdens het verkoopgesprek wil je alles van je potentiële klant weten en middels het stellen van de juiste vragen zal je dit te weten komen. Er zijn verschillende soorten vragen. Denk hierbij aan open en gesloten vragen, maar ook aan verdiepingsvragen. Door het stellen van de juiste vragen voelt je klant de behoefte en zal hij sneller kopen.

Wat is het belang van non-verbale communicatie en hoe zet je dit in? 
Hoor jij echt wat de klant zegt? Luisteren is een essentieel onderdeel van elk gesprek. Om echt te luisteren is het belangrijk dat je geen oordelen hebt en je eigen interpretaties uitschakelt. Het gevolg van echt luisteren is dat je potentiële klant zich ook echt belangrijk voelt en jou meer informatie zal verstrekken.

Hoe hou je contact met je klant? 
Na veel moeite heb je eindelijk een aantal nieuwe klanten binnengehaald. het zou jammer zijn als ze via de achterdeur weer vertrekken Om het contact te behouden zijn er diverse mogelijkheden. Aftersales is namelijk net zo belangrijk als het binnenhalen van nieuwe klanten!

Tarief

Online traing Verkoopgesprek
159,-
  • Te volgen op Studytube
  • 1 uur 10 minuten
  • 1093 deelnemers
  • 13 tekstopdrachten

Resultaten Training Verkoopgesprek

Voordelen van online training

Adinda Keizer is al jarenlang trainer bij het online leerplatform Studytube. 

Het voordeel van een online training is dat je kunt beginnen wanneer het jou uitkomt en je tussentijds ook kunt pauzeren. 

Deze training betaal je rechtstreeks aan Studytube. Als je de training hebt gevolgd ontvang je een certificaat per mail. 

 

Ervaringen

Erg leuk en leerzaam 

Erik Ridderbos

Nuttige training en handige tips en tools voor beginnende verkopers.

Tom Brons

Duidelijke training! Veel tips en tricks over hoe je effectief kan verkopen. 

Jeroen P.

Veelgestelde vragen

Ja! Juist als je niet commercieel bent is deze training zeer geschikt voor jou. Je leert namelijk verkopen zonder te verkopen. Dus geen gladde praatjes of trucjes. Gewoon jezelf zijn!

Via de button kom je rechtstreeks op de pagina van de training op het online leerplatform van Studytube.

Adinda Keizer werkt al jarenlang voor Studytube. Zij was een van de eerste trainers op het online leerplatform.  Deze training zit vol met filmpjes en handige tips die jij direct kunt inzetten voor jouw praktijksituatie. 

Je kunt starten wanneer jij wilt. En als je even wilt stoppen dan kan dat. Je gaat daarna weer verder waar je bent gebleven. 

Deze training is ontwikkeld door Adinda Keizer. Zij heeft jarenlang in een salesfunctie gewerkt. En alles wat je leert tijdens deze online training komt daadwerkelijk uit de praktijk. 

De online training bestaat uit vier modules:

  1. Soorten acquisitie
  2. Structuur van het verkoopgesprek
  3. Het verkoopgesprek verbaal en non-verbaal
  4. Wat doe je na het verkoopgesprek? 

In overleg kunnen we deze training voor een kleine groep (maximaal 8 deelnemers) ook op locatie verzorgen. Dit kan in de BLOEI trainingslocatie in Zwolle of incompany. Tarief op aanvraag. 

Na het volgen van de training ontvang je via de mail een certificaat dat je de training hebt afgerond.

Je betaalt deze training rechtstreeks aan Studytube. 

© 2020-2024 BLOEI Opleidingen | Website door WebKeizerin | Alle rechten voorbehouden.