Volop genieten

Het is zondag 7.00 uur en ik zit op de rand van mijn bed. Eerst maar even een beetje wakker worden. Daarna loop ik naar de overloop en trek mijn sportkleding uit de kast. Om mijn man niet wakker te maken, loop ik zachtjes de trap af. Het is nog donker buiten en heel even schiet de gedachte door mijn hoofd ‘Ik lijk wel gek…!’ (Dat is nou dat akelige stemmetje van het reptielenbrein wat heel graag wil dat alles comfortabel is en blijft). Ik negeer de gedachte en even later sta ik in de keuken om een kop thee te pakken.

Als ik naar de auto loop, voel ik dat het een koude nacht is geweest. Maar oh, wat is het mooi en helder weer! In de auto geeft de thermometer 3 graden aan, dus het was inderdaad koud vannacht. Ik rijd richting de Vecht en de lucht is zo mooi roze gekleurd, zoals dit alleen maar kan in november. De mist trekt omhoog over de velden en daardoor heen prikt de zon. Het is gewoon adembenemend mooi.

En uur later ben ik gearriveerd bij de roeivereniging Amenophis in Zeewolde. Ik ben niet de enige die zin heeft om te gaan roeien. We zijn maar liefst met 16 mensen. Het water is als een spiegel en de zon schijnt inmiddels. Eenmaal op het water is het echt genieten. Hier en daar hangen nog flarden mist boven het water. In de zon is het heerlijk, terwijl het in de schaduw nog best fris is en je flink moet door roeien om warm te blijven.

Na 11 kilometer roeien, leg ik mijn boot weer aan het vlot. Na het schoonmaken van de boten drinken we met z’n allen een kop koffie buiten op het terras. Wat een prachtige zondagochtend in november! Ik kan er deze week weer tegen.

Het zijn de kleine dingen die het doen! Soms zijn we als ondernemer heel kritisch op onszelf. We willen klanten, we willen groeien en succesvol zijn. Soms is het goed om eens stil te staan bij alle dingen die je al hebt bereikt. Alle dingen die er goed zijn gegaan. Geniet van deze momenten!

Ik wens je een mooie dag!
Adinda 
www.vindjeklant.nl

Volop genieten