BLOEI Opleidingen en trainingen

Trainingsbureau Zwolle

Bloei: voor ondernemers, leidinggevenden én medewerkers

BLOEI is er voor ambitieuze ondernemers en andere ondernemende professionals die willen groeien. BLOEI is gevestigd in Zwolle, vlakbij de A28 en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Wij beschikken over een eigen sfeervolle trainingsruimte. 

De opleidingen en trainingen van BLOEI worden gegeven in kleine groepjes waardoor er veel persoonlijke aandacht is en je in verbinding komt met anderen.  Zodat niet alleen jij groeit, maar ook de mensen met wie jij werkt. Cursisten waarderen de persoonlijke aandacht, de verdieping, de praktische inslag en de focus op resultaat.

50% subsidie

BLOEI Opleidingen en trainingen is erkend opleider bij het CRKBO. Is je bedrijf gevestigd in de Regio Zwolle dan kun je via het Ontwikkelfonds Regio Zwolle tot 50% subsidie ontvangen. Dit geldt voor werkgevers (en hun werknemers) en voor ZZP’ers.

CRKBO Instelling BLOEI Opleidingen Subsidie

Kies jouw opleiding of training

Onze erkende opleidingen zijn kleinschalig, persoonlijk en lekker praktisch. Je kan er direct mee aan de slag. Je krijgt begeleiding van een bevlogen en enthousiaste trainer die zelf meer dan 25 jaar praktijkervaring heeft.

BLOEI Opleidingen Wendy de Haan

“Nadat ik al een eerdere coachingsopleiding had gevolgd heb ik mij aangemeld voor de opleiding tot Ondernemerscoach bij BLOEI opleidingen. Deze opleiding is gericht op een zeer praktische manier van coachen en daardoor heel toegankelijk voor ondernemers. Adinda is een heerlijk enthousiaste leermeester met humor, diepgang en gevoel. Zij heeft het beste met haar studenten voor en maakt dat we een heel fijne band met de hele groep opbouwden en nog steeds hebben.

Tijdens mijn opleiding tot Ondernemerscoach was ik zo enthousiast dat ik ook het opleiding Trainer daarnaast heb gevolgd. Met als resultaat dat ik nu mijn eigen praktijk aan het vorm geven ben waarbij ik straks ondernemers kan trainen en kan coachen!”

Wendy de Haan
Ondernemerscoach en trainer
5/5

De kracht van Bloei

BLOEI Opleidingen en trainingen
25 +
jaar ervaring
100 +
trainingen gegeven
400 +
mensen getraind

BLOEI prikkelt en inspireert

BLOEI in Zwolle is dé opleider voor ambitieuze ondernemers en andere professionals die willen groeien. Je zoekt graag de verdieping en gaat voor resultaat. Dat doe je niet alleen voor jezelf, je laat ook anderen graag groeien. BLOEI inspireert je met kennis en ervaring uit de praktijk. Jouw situatie en behoefte staan centraal. Je groeit in je vak én als mens.

BLOEI prikkelt en daagt uit. Wil je weten hoe? Schrijf je dan in voor BLOEI Post. 

Jouw trainer

Adinda Keizer is oprichter én hoofdtrainer van BLOEI. Ze heeft jarenlange praktijkervaring opgedaan in sales en leidinggevende functies en de laatste 15 jaar als ondernemer. Adinda hielp al honderden ondernemers om succesvol te worden. Ze is aangesloten als business coach bij de Startversneller voor de provincies Gelderland en Overijssel. Via de Startversneller kun je in aanmerking komen voor een voucher van €1000,- om te besteden aan business coaching.

Adinda Keizer - BLOEI Opleidingen - Over BLOEI